Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samir....

stosunek doodbytniczy a potem dopochwowy-konsekwencje ??

Polecane posty

Gość samir....

troche mnie poniosło :((( najpierw odbyłam stosunek doodbytniczy a potem dopochowy bez prezerwatyw. jaki mogą byc teraz konsekwencje ?? czy zawsze musi dojsc do jakiegoś zakażenia ?? troche poczytałam na necie i jestem przerrażona :(((

Gość powiem szczerze ze /
masakra, ryzyko jest duze, proponuje wizyte u lekarza moze cos doradzi

Gość co wy gadacieee
Nic Ci nie bedzie, owszem jakies zakażenie może wystąpić ale nie musi. W jelitach są bakterie E.coli, które gdy znajdą sie w pochwie mogą wywolać zakażenie. W najgorszym wypadku bedziesz miała upławy, które wyleczysz odpowiednimi globulkami. Taka infekcje można tez zlapac podcierając sie od tyłu do przodu, przecież to na jedno wychodzi:/ Wiec nie straszcie dziewczyny że beda jakies groźne skutki...

Gość albo od stringów
gdy je nosisz zawlekasz sobie bakterie kałowe do pochwy. Gdy tylko ograniczyłam noszenie tej ponętnej bielizny - zakażenia pochwy, upławy, jak ręką odjął, a tylko w d czegoś spróbować tknąć, to już zakażenie gotowe. Dla względów higienicznych lepiej nie robić tego w ogóle lub po analu skończyć działalność, umyć się i później dopiero, np. kolejnego dnia normalnie współżyć.

Gość kubek pomarańczowy
no, chyba najwiekszą konsekwencją może być infekcja bakteryjna, ale z jednej strony to nie jest jakies straszne ale z drugiej to e. coli jeszcze jak e. coli ale np. faecalisa bardzo trudno wyleczyć. lepiej odwrotnie albo wlasnie iść się umyć i dopiero :) jeszcze zapobiegawczo można lacibios femina łykać - na wszelki wypadek, dobre bakterie wyprą te złe ;)