Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 pozbylam sie ich

rozstepow mozna sie POZBYC!!

Polecane posty

Go艣膰 marta5544
Zabiegi medycyny estetycznej znajdziesz w klinice Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl) w Galerii S艂onecznej. Usuwa艂am tutaj zmarszczki (zabieg wielofunkcyjnym laserem frakcyjnym Emerge). Dopiero jestem po 1 zabiegu, ale kuzynka robi艂a podobny w ich klinice w Warszawie i efekt jest 艣wietny.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja d艂ugo pr贸bowa艂am si臋 pozby膰 swoich rozst臋p贸w, mam ca艂膮 szafk臋 balsam贸w na nie, ale 偶aden nie przyni贸s艂 po偶膮danego efektu. Dopiero zabieg laserem w Klinice Dr Legrand pom贸g艂 mi pozby膰 si臋 moich kompleks贸w. Wykona艂a go Pani Anetka, kt贸ra dok艂adnie wyja艣ni艂a mi jego dzia艂anie oraz poinformowa艂a jakie parametry b膮d膮 potrzebne. Po dw贸ch zabiegach rozst臋py znikn臋艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e warto skorzysta膰 z tych sposob贸w http://irmy.pl/jak-pozbyc-sie-rozstepow/. Albo mo偶e kto艣 ju偶聽korzysta艂 i mo偶e si臋 wypowiedzie膰 na temat ich skuteczno艣ci dzia艂ania?

Udost臋pnij ten post

Mnie pomoglo stosowanie kolagenu Premium Collagen 5000, dzieki zawartosci w produkcie witaminy C kolagen lepiej sie wchlania do organizmu co powoduje lepsze efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juliakowalska
Ja robi艂am zabiegi laserowe i by艂am bardzo zadowolona. By艂 to laser ResurFX, zabiegi by艂y robione w Vici Clinic. Owszem zabiegi s膮 nieprzyjemne ale je艣li s膮 dobrze wykonane to sk贸ra szybko si臋 regeneruje. U mnie laser zadzia艂a艂, po trzech zabiegach rozst臋py si臋 znacznie sp艂yci艂y. Oczywi艣cie nic nie znika ca艂kowicie ale dla mnie laser okaza艂 si臋 zbawieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinga7922
dla mnie cudowna okazala sie karboksyterapia. czy kto艣 z Was moze korzystal? macie takie same odczucia jak ja? bo nie wiem, czy to zalezy od zabiegu, sprzetu, czy osoby, ktora zabieg wykonuje. ja swoj robilam u mnie w krakowie, w klinice scm estetic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Im szybciej si臋 zacznie walczy膰 z rozst臋pami tym lepiej, bo 艣wie偶e 艂atwiej usun膮膰. Ale teraz s膮 bardzo nowoczesne metody takie jak laseroterapia i warto si臋 na nie zdecydowa膰. Ja jestem po 3 zabiegach w Klinice Miracki w Warszawie - http://klinikamiracki.pl/zabieg/usuwanie-rozstepow-picosure/ i ju偶 wida膰 r贸偶nic臋 :)jestem ciekawa jak b臋dzie po zakonczeniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelia6536
W dzisiejszych czasach mo偶na poby膰 si臋 wszystkiego i nie ma z tym nawet wi臋kszego problemu! Ja swoje rozst臋pu usuwa艂am w klinice SCM estetic w Krakowie. D艂ugo szuka艂am dobrego specjalisty, a偶 w ko艅cu znalaz艂am. Rozst臋py redukowa艂am za pomoc膮 lasera CO2 Smaxel. Efekt jest MEGA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Agatka81
Rozst臋py to trudny przeciwnik - wiem co艣 o tym. Przez lata pr贸bowa艂am z nimi walczy膰. Skuteczny okaza艂 si臋 olejek Busajna, kt贸ry jest naturalny. Mi on bardzo pom贸g艂 mo偶e i wam si臋 uda je zlikwidowa膰 Busajn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie, 偶e mo偶na. Nie trzeba od razu jednak decydowa膰 si臋 na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Na pocz膮tku wystarczy zaopatrzy膰 si臋 w odpowiednie preparaty i systematycznie je stosowa膰. W moim przypadku dobrze sprawdzi艂y si臋 kosmetyki od Bielendy z serii Sexi Mama. Nie tylko uchroni艂y mnie przed rozst臋pami w czasie ci膮偶y, ale r贸wnie偶 sprawi艂y, 偶e te kt贸re mia艂am sta艂y si臋 mniej widoczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja z polecenia mojej mamy u偶ywam olejku bio oil, jest rewelacyjny. Mam okropne rozst臋py na brzuchy, a od kiedy stosuje ten produkt widz臋 du偶膮 r贸偶nic膮 w stanie mojej sk贸ry. Fajne jest te偶 to, 偶e ten olejek si臋 nie lepi i nie 艣mierdzi jak wi臋kszo艣膰 takich kosmetyk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A偶 si臋 przestraszy艂am kiedy przeczyta艂am, 偶e autorka na rozst臋py poleca g艂od贸wk臋 - nie jest to w mojej ocenie ani zdrowe ani m膮dre. Mi niestety nie pomaga艂y kremy. My艣l臋, 偶e sk艂onno艣膰 do niwelowania rozst臋p贸w, podobnie jak ich powstawanie jest uwarunkowana genetycznie. Ja ze swojej strony polecam endermologi臋 - robi艂am na Rac艂awickiej w Warszawie i naprawd臋 efekty s膮 widoczne.

Udost臋pnij ten post

Na powsta艂e rozst臋py najlepiej zastosowac zabiegi z zakresu kosmetologii oraz medycyny estetycznej. Do najskuteczniejszych metod nale偶y laseroterapia, mezoterapia mikroig艂owa oraz mezoterapia ig艂owa. Warto udac si臋 do specjalisty, kt贸ry oceni stan sk贸ry. Najlepsze efekty sa zauwa偶alne u os贸b kt贸re trafiaj膮 do gabinetu z tzw. "faz膮 zapaln膮" rozst臋p贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GosiaRom
Rozst臋py najlepiej potraktowa膰 terapi膮 laserow膮, na mnie 偶adne kremy nie dzia艂a艂y. Dlatego wykupi艂am pakiet zabieg贸w w Instytucie Bielenda w Krakowie i dopiero to mi pomog艂o. Blizny sta艂y si臋 faktycznie mniej widoczne, a ja teraz bez wstydu mog臋 nosi膰 kr贸tkie spodenki latem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drogie panie, tutaj znajdziecie par臋 sposob贸w na nurtuj膮ce nas rozstpy: http://irmy.pl/jak-pozbyc-sie-rozstepow/ Oczywi艣cie ka偶da osoba to indywidualny przypadek, ale w wi臋kszo艣ci da si臋 co艣 zdzia艂a膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na, mo偶na np.: stretch free Floslek. Szybkie remedium na ten jak偶e dotkliwy problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Helena
mo偶na si臋 pozby膰, ale trzeba chcie膰 i to ju偶 zale偶y tylko od nas i naszej systematyczno艣ci. jestem po kuracji olejkiem bio oil, kt贸ry mile mnie zaskoczy艂. uj臋drni艂a mi si臋 sk贸ra, cera zosta艂a nawil偶ona, a rozst臋py s膮 niewidoczne. nawet nie wiecie jaka to dla mnie ulga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕el do masa偶u HB - powinno by膰 Ok. Tzn. radz臋 u偶ywa膰 tego przez ca艂膮 ci膮偶臋 - wtedy ryzyko pojawienia si臋 rozst臋p贸w jest niewielkie. Przy pierwszej ci膮偶y tego nie pilnowa艂am i c贸偶... sko艅czy艂o si臋 dla mnie 藕le. Mam brzydkie 艣lady. Przy drugiej ci膮偶y ju偶 bez konsekwencji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maritka89
Ja si臋 ostatnio zainteresowa艂am tematem krem贸w na rozst臋py, bo zaraz mog膮 si臋 u mnie pojawi膰 - dzidziu艣 w drodze :) - no i w sumie najbardziej moj膮 uwag臋 pzyku艂 Strailys czy Strialys. Co艣 takiego. Ma c膮艂kowicie naturalny sk艂ad i podobno jest naprawd臋 skuteczny. Kto艣 o nim co艣 s艂ysza艂? Korzysta艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mora28
Strialys jest naprawd臋 w porz膮dku. Jak w艂a艣nie by艂am w ci膮偶y to zaacz臋艂am z niego korzysta膰 i nie by艂o 偶adnych nowych rozst臋p贸w! A偶 si臋 zdziwi艂am. :D Jeszcze mia艂am kilka jeszcze z czas贸w dojrzewania i mo偶e nie znik艂y, ale bardzo si臋 zmniejszy艂y i wyblak艂y. My艣l臋, ze to ca艂kiem w porz膮dku. Najgorsze tylko to 偶e nie ma go w 偶adnych drogeriach i mo偶na go dosta膰 tylko na stronie https://strialys.pl/ ... no ale zdecydowanie warto. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia

moja doktor prowadz膮c ci膮偶e poleci艂a mi kuracj臋 na rozst臋py, kt贸rej nie mog艂am dosta膰 sieci贸wkach, dotar艂am do niej w internetowej drogerii www.you1.pl聽 - stosowa艂am j膮 od 6. mies. ci膮偶y i kontynuowa艂am po porodzie. Sk贸ra szybko powr贸ci艂a do stanu przed ci膮偶y :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzka

Na moje rozst臋py na brzuchu podzia艂a艂y zabiegi radiofrekwencji mikroig艂owej z estgen. Zabiegi mia艂am robione w Poznaniu w gabinecie Beauty Premium, kt贸ry z ca艂ego serca polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maggi

To fakt, 偶e ka偶da kobieta to indywidualny przypadek, dlatego tez wa偶ne jest, 偶eby odpowiednio dobra膰 zabieg. A z tym te偶 mo偶e by膰聽 r贸偶nie, bo przecie偶 w medycynie estetycznej takich zabieg贸w jest bardzo du偶o, a te偶 nie wszystkie przynosz膮 oczekiwane efekty. Dlatego ja, 偶eby wiedzie膰, jak si臋 co odbywa i co na pewno spe艂ni moje oczekiwania czytam blog Dra Wasiluka, tam jest bardzo du偶o cennych informacji co do tego, jak mo偶na sobie poradzi膰 i z rozst臋pami i z innymi problemami. Najwa偶niejsze, 偶e to s膮 prawdziwe informacje i szczerze te偶 napisane, 偶e co艣 nie dzia艂a.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrinnaa

Serio? Polecasz G艁OD脫WK臉? B艂agam dziewczyny nie s艂uchajcie tych bzdur!!!!!!! Tylko zbilansowana i rozs膮dna, zdrowa dieta przybli偶膮 Was do upragnionej sylwetki, a redukcj臋 niedoskona艂o艣ci powierzajcie tylko SPRAWDZONYM klinikom. Ja rozstep贸w pozby艂am sie w La Guel - bardzo szybko i sprawnie. Polecam wam rozmow臋 z kim艣 wykszta艂conym, znaj膮cym si臋 na swoim fachu, bo ja dzi臋ki Pani kosmetolog tam pracuj膮cej dowiedzia艂am si臋 naprawd臋 wiele o piel臋gnacji, dzi臋ki czemu wygl膮dam 100 x lepiej. Ale jakbym jej w g艂od贸wk膮 wystrzeli艂a, to chyba by si臋 z艂apa艂a za g艂ow臋!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Je偶eli chce spr贸bowa膰 same w domu zniwelowa膰 rozst臋py polecam olejek Busajna. U mnie poradzi艂a sobie z nimi do艣膰 szybko. Po 1 miesi膮cu by艂y one znacznie mniej widoczne. Olejek Busjana doskonale napina sk贸r臋 i ja uj臋drnia. Nie ma dla mnie lepszego preparatu na rynku. Warto spr贸bowa膰 z olejekiem Busajna, ni偶 od razu i艣膰 do klinki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renia-bgs32

a mi bardzo pom贸g艂 zabieg dermapen i mikronak艂uwanie - po rozst臋pach ani 艣ladu, sk贸re mam w dobrej kondycji 馃檪聽sporo 膰wicze ale jakie艣 niewielkie rozst臋py si臋 pojawi艂y, a 偶e korzystam z mojej zaprzyja藕nionej kliniki -estetica nova- to tam pani kosmetolog dobra艂a mi w艂a艣nie dermapen i wam te偶 polecam 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwinka

Duzo skuteczniejsze od lasera i dermapena s膮 zabiegi RF mikroiglowej, a jezeli po艂膮czy si臋 je z czynnikami wzrostu to ju偶 zabieg petarda. Dzia艂a niesamowicie. Po jednym zabiegu ju偶 jest poprawa, po dw贸ch po艂owa rost臋p贸w znikn臋艂a. Polecam gabinet Beauty Premium w Poznaniu www.beautypremium.pl

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰