Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przydymiekawowym

Faceci po co wam koleżanki?

Polecane posty

Gość przydymiekawowym

Rezerwa?

Gość wystąpił błąd__
tak sobie pomyślałam, że po to samo co mi moi koledzy ;) zgadza się? :P [jak masz rezerwę to zatankuj :P]

Gość przydymiekawowym
a po ci twoi koledzy? by zatankować? :p

Gość a ty ile masz lat
jak nic koło zapasowe, na wypadek gdyby nie wyszło w związku.

Gość jak to po co
stanowisko koleżanki, zwłaszcza jak facet ma dziewczynę to stanowisko "rezerwowej". Nie zawsze, ale bardzo często.

Gość jak to po co
głupota..pojęcie bardzo względne. ktoś może powiedzieć, że Twój psudonim jest głupi:P

Gość ABCDffffffff
jasne, że głupi temat.

Gość przydymiekawowym
a tam głupi temat. temat jak temat. bywają głupsze.nie sądzicie, że naprawdę niektórzy faceci traktują swoje koleżanki jako potencjalne partnerki. właśnie na wypadek gdyby im nie wyszło w związku? nie mówię, że każdy facet i każdą kolezankę. spotkałam się juz z kilkoma takimi przypadkami. faceci, co wy na to?

Gość słowotłok
kolezanka to koleżanka potencjalna partnerka to osobna historia jak dla mnie po drugie koleżanki czy też "koleżanki" tez mają swoje życie i nie są ubezwłasnowolnione w swoich poczynaniach:O a po trzecie z perspektywy czasu lepiej szybko i mniej boleśnie dowiedzieć się od dziewczyny ,że nie ma szans na bliższee relacje niż trzymać taką relację w obwodzie i czekac niewiadomo na co....z resztą prawdopodobnie wtedy najczęściej dochodzi do skrzywionej przyjaźni damsko męskiej...po czym zostaje tylko niesmak i poczucie ,że ktoś tu był nieszczery z jednej czy z drugiej strony

Gość frufru
"nie sądzicie, że naprawdę niektórzy faceci traktują swoje koleżanki jako potencjalne partnerki." bywa, ale to że NIEKTÓRZY nie znaczy że WSZYSCY. wiekszośc ludzi ma kolegów i koleżanki po prostu dlatego że je ma. i tyle.