Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 a jednak postanowil

MOJ MAZ WLASNIE MI OSWIADCZYL , ZE CHCE ROZWODU !!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 a jednak postanowil

I ze chce wrocic do swojej pierwszej milosci !!!!!!!!!!!! Dlaczego ON mi to robi, przeciez to mnie wzial za zone to mi przysiegal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rycze, rycze, rycze................................................:-( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 p贸藕niej patrzy艂 mi w oczy...
Wiem, jak teraz musisz by膰 roztrz臋siona, jak boli, ale... czy chcia艂aby艣 za 5 lat dowiedzie膰 si臋, 偶e zdradza Ci臋, 偶e jednego dnia kocha si臋 z Tob膮, cho膰 wcze艣niej uprawia艂 z ni膮 seks? Powiedz, macie dzieci? Ile masz lat? Macie wsp贸lne mieszkanie, samoch贸d, og贸lnie maj膮tek? Dasz sobie sama rad臋 finansowo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ew el inka
to witaj w klubie, te偶 odszed艂 do m艂odszej, ale paskudnej kt贸ra i tak go pewnie pu艣ci kantem niebawem, ale do mnie ju偶 powrotu nie b臋dzie, pier..... frajer贸w a zw艂aszcza tych kt贸rych kiedy艣 kocha艂y艣my

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jednak postanowil
Jestesmy po slubie 4 lata. Nie mamy dzieci bo on nie chcial :(. Jego byla od niego odeszla i urwala kontakt z nim. Poznal mnie, poprosil o reke.........a teraz 馃槶 .Juz wszesniej znalazlam wiadomosci pisane przez meza do tamtej panny. Caly czas pytal sie co u niej, czy jest szczesliwa i ze teskni. Widzialam tylko jedna odpowiedz od niej, ze ma teraz zone i powinien o niej zapomniec. A on caly czas prosi ja o spotkanie, rozmowe.......:(. Tak bardzo sie staralam, zeby wszystko bylo dobrze 馃槶 . A wspolnego majatku nie mamy bo tesciowa kazala mi podpisac intercyze 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jednak postanowil
Czyzby ten caly slub byl tylko farsa z jego strony :(. A ja sie w nim tak bardzo zakochalam i kocham nadal 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p贸藕niej patrzy艂 mi w oczy...
Wi臋c masa rzeczy z g艂owy... nie odpowiedzia艂a艣 mi na dwa pytania: ile masz lat i czy dasz rad臋 finansowo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czemu ma nie da膰 rady
przecie偶 dzieci nie maj膮, ma tylko siebie na utrzymaniu. i dobrze, 偶e m膮偶 teraz postawi艂 spraw臋 uczciwie, bo ma jeszcze szans臋 na normalne 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

a w tej sytuacji intercyza, skoro ju偶 jest, to wiele rozwi膮ze - nie b臋dziecie si臋 przynajmniej szarpa膰. Ka偶dy we藕mie to, co wni贸s艂 wczesniej i ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jednak postanowil
Tak wie odpowiadam na pytanie Mam 27 lat i nie mam problemu z utrzymaniem sie. Prace mam, rodzice mi pomoga i o to sie nie martwie. ntercyze podpisalam, bo nie zalezalo mi na majtku meza. Martwie sie tylko co dalej z nami i czy ja w ogole chce dac mojemu mezowi rozwod :(

Udost臋pnij ten post

a co Ci to da, 偶e mu nie dasz rozwodu??? Zacznie Ci臋 znowu kocha膰 czy co??? Dla mnie to kompletnie bez sensu. Chce, to niech ma i si臋 wypcha. W 偶yciu nie trzyma艂abym kogos przy sobie na si艂臋

Udost臋pnij ten post