Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulisia

Pytanie do mężczyzn i kobiet

Polecane posty

Gość lulisia

Cześć, mam pytanie, ale proszę o poważne odpowiedzi. Chciałabym poznać opinię... Często jest tak, że jak dziewczyna jest mocno opalona na solarium i nosi krótką spódniczkę oraz dekolt, to jest uważana za... hmmm... Ale ja na przykład lubię się tak ubierać i uwielbiam być opalona, ale tak sama dla siebie, nigdy nie rozebrałabym się do pism dla panów ani nic z tych rzeczy. Ale denerwuje mnie czasem, jak ktoś ocenia mnie po moim wyglądzie... Czy to na prawdę przeszkadza ludziom, że lubię troszkę jak laleczka wyglądać?;-)

Gość lulisia
Jestem na prawdę wartościowa i nie staram się być pustą dziewczyną, po prostu podoba mi się ten wygląd... A borykam się z różnymi opiniami i to boli czasem...

Gość a to moje zdanie
przeszkadza to tym "troche brzdszym":-) nic sie nie martw, babskie nasienie jest wlasnie takie by robic problemy tam gdzie ich nie ma:-)

Gość lulisia
No właśnie często tak jest, że jakaś dziewczyna mnie krytykuje i w ogóle, ale ja widzę, że jest szarą myszką i nie jest zbyt atrakcyjna... le nie mówię jej tego, każdy jest jaki jest... faceci też trochę są zakłamani, bo wypowiadają się źle na m.oj temat, ale potem gapią się na mnie, że mało co nie wybuchną... to jest przykre, ale dobrze, że mojemu się podobam i mnie kocha taką jaką jestem...

Gość a to moje zdanie
faceci raczej tak mowia bo nie moga cie miec...tak zazwyczaj jest... a co twoj facet mowi w jaki sposob sie ubierasz?

Gość lulisia
Czasem wkurza się na mój dekolt, ale raczej żartobliwie, albo jak ktoś się patrzy na mnie, to bardzo się wkurza...;-) ale na tego co się patrzy;-) Mówi mi, że jestem piękna itp... z jego strony nie ma nic takiego.

Gość NIE GADAJ TYLE
tylko poka cycki :p

Gość lulisia
Nie pokażę bo nie jestem dziwką!!! Jak ktoś nie chce być poważny, to niech ię nie wypowiada

Gość DO KOMPLETU
poka jeszcze doopę, bo nie wieadomo o czym gadać :p

Gość stara baba jak cholera
Ja osobiście to nie cierpię się opalać. Ale nikogo nie oceniam po opaleniźnie. A głębokie dekolty bardzo lubię, tym bardziej, że mam co pokazać ;) Moja rada: Nie przejmuj się opinią zawistnych ludzi. Ważne jak Ty się z tym czujesz. Ja z racji wieku mogę sobie pozwolić na obiektywizm :D

Gość lulisia
Dzięki;-) ale nie uważam, żeby z racji wieku sobie odmaiwać czegoś... (oczywiście są pewne granice), ale pewnie jesteś piekną kobietą, więc dekolt tu nie zaszkodzi, a u starszych osob dekolt wygląda po prostu elegancko. Ja uwielbiam się tak ubierać, wtedy lepiej się czuję. Czasem wydaje mi się, że to z zazdrości może wynikać takie głupie osądzanie

Gość Sabina 24
Ja też tak lubię i noszę bardzo doże mini oczywiście bez majtek.