Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smosw

Usunęłam ze znajomych taką pudernice ze studiow, bo miałam dosyć oglądania ...

Polecane posty

Gość smosw

Usunęłam ze znajomych wczoraj taka pudernice ze studiow co to obgadywala wszystkich za plecami. Nie wiem po co kiedys przyjelam jej zaproszenie, Teraz juz studia skonczylam i usunelam ja ze znajomych bo dosyc mialam ogladania jej nowych zdjec które dodawala co tydzien. Ile mozna. Czasem to czuje przesyt.. Niektorzy stanowczo za czesto dodaja zdjecia, ze rzygac sie chce. Z wiekszym zaciekawieniem ogladam zdjecia osob ktore dodaja jedno raz na pol roku..

Gość różaburger
nasza klasa czy grono ? głupia ta funkcja co pokazuje fotki ;/

Gość bita śmietana w sprayu
co tydzień:D?to nic!niektórzy dodaja prawie codziennie, ale masz racje, to jest mega wkurzające, ale często po prostu strasznie śmieszne:D

Gość
spoko, moja siostra ciot dodaje po 2-3 dziennie, wszystkie takie same tylko w innych pozycjach:D chore:o

Gość blizko blizko
Mnie tez wkurza jak osoby tak czesto zdjecia dodaja. A ja jestem tylko znajoma i musze je ogladac. Powinno byc rozgraniczenie na zdjecia dla znajomych i zdjecia dla przyjaciol, bo na prawde nie mam ochoty ogladac kogos zdjec bardzo prywatnych i nie ogladam, ale samo to ze na miniaturce w nowo dodanych sie pokazuja to juz mnie to wkurza

Gość co za dzieciarnia
Dziewczyna po studiach taki denny topik zakłada :O na równi z tą pudernicą jesteś :P

Gość se nie robie
No tez mam takie ewenemety

Gość misi pisis
Dobrze zrobilas. Tez bym tak zrobila.

Gość bonkafen
Fakt, czasami ma sie dosyc, jak ktos sie chwali nowym samochodem, nowym dzieckiem, nowymi tipsami, w ogole taka komercja z ta nasza klasa sie zrobila

proszę cię... moja kol. ostatnio przegięła... jednego dnia patrzę a tu "dominika dodała 30 zdjęć do galerii" nosz kurwa se myśle pogięło ją... na drugi dzien "dominika dodała 20 zdjęć do galerii", na trzeci dzien 12.... ludziom sie miesza w głowach

Gość byrwer
Moje kolezanki które maja po 30 lat tez dodaja co rusz zdjecia- przewaznie albo z wakacji, albo dzieci swoich, albo z mezem w objeciach. I tez mam dosyc bo ile mozna to ogladac. Takie cos sie przejada, jak Marta Zmuda-Trzebiatowska w TV/

Gość kartofel podrozniany
Ja tam daje zdjecia co drugi dzien bo dziecko mi sie urodzilo i chce zeby rodzina widziala, a znajomi mnie nie obchodza

Gość magdalelnnen
Przeciez nikt nie kaze ci tego ogladac...

Gość jaka jest róznica pomiędzy tym
ze ktos dodaje zdjęcia co tydzień a ktoś raz w miesiącu? taka sama jak pomiędzy laska ktora pieprzy się co tydzien z innym kolesiem, (i np bierze za to kase) a taka, ktora pieprzy sie co miesiac z innym ( i np tez bierze kase) ta jest szmata i ta jest szmata... wiec przestancie na sile szukac wymowki dla siebie, sami macie tam konto, sami dodajecie zdjecia:] i nie roznicie sie niczym od tych co dodaja zdjecia:] wielcy moralizatorzy! smiech mnie ogarnia jak slucham ludzi ktorych drazni taka pierdola wezcie sie do pracy a nie bedzie was to draznic, bo nie bedziecie miec czasu, aby siedziec na tych portalach:] poza tym nikt Wam nie kaze ogladac wszytskich zdjec...ja wchodze raz na tydzien na taki portal, i nie mam problemow chociaz z drugiej strony chcialabym miec takie problemy jak Wy:]

Gość linkomania
A ja wam powiem ze co was to obchodzi kto jakie ile zdjec dodaje. Ja w ogole nie dodaje, mam jedno co mi styknie i jestem happy, a wiem ze inni dodaja zdjecia po to zeby inni im zazdroscili, lub mysleili jak to im wspaniale sie uklada.

Gość Marta Sliwka Robaczwka
Wiesz.. to tylko świadczy o Tobie. Ze nie potrafisz przyjąć szczescia drugiej osoby.

Gość i co przycichlyscie cwaniary
okazuje sie, ze kazda zbiera kase...haha

Gość do linkomanii
skad wiesz, ze inni dodaja foty aby ktos im zazdroscil? to ze w Tobie wywoluja one takie anie inne uczucia to juz jest twoja indywidualna sprawa czyz nie tak?? zazdrosc jest uczuciem generowanym przez Ciebie a nie przez zdjecia, wiec ciagle uwazam, ze to ludzie,, ktorzy zalozyli ten topik maja problem, ja nie ogladam po prostu tych zdjec

Gość Kasr
Wiesz co. Daj sobie na wstrzymanie ok?