Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukąsiła mnie kura

KĄPIEL INTYMNA - tajniki

Polecane posty

odkryte przez 12-latkę skasowali :( Nie wiem kim jestem nie wiem co robić by na nowo kobieta prawdziwą się zrodzić seksik odpada jest opcja inna? - jedyna opcja to kąpiel intymna Lecz czy potrafię? czy dam sobie radę?! ze stresu wpjepszam z lewiatana czekoladę Zrobię to dzisiaj nie powiem bliskim... kąpiel intymna - i już po wszystkim

Temat: mam 12 lat mój chłopak 15 wczoraj uprawialiśmy poraz pierwszy sex troche 1 2 3 | następna » 18:54 no ja 12 lat karkołomnie to wyszło ale było super wcześniej się tylko czałowaliśmy pi przytulaliśmy ale wkoncu obydwoje doszliśmy do wnioski że już najwyrzszy czas myslicie że to zawczesnie wielu naszych znajomych już to robiło więc i my postanowilismy że najwyższy czas 19:02 [zgłoś do usunięcia] no ja 12 lat przepraszam za błędy chciałam tylko dodac że wszumie sam czas w kturym to robiliśmy był przypadkowi troche działaliśmy w efekcie pez prezerwatyw ale się o nic nie boje bo jestem jeszcze za młoda żeby zajśc w ciąże ps: chciałam się tylko pochwalic że jestem już po i czuje się wspaniale tak kobieco

witam wiatam.... boze jak mogli usunąć tamtą przeurocza rozmowe... jak 100% dwunastoletnia kobieta mówiła nam o zyciu, prawdziwej miłości i w ogóle...

jasne jasne.... wieczorkiem wpadam tu i bo musze sie jeszcze poradzić....

jeszcze nikogo chyba nie ma:(