Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyć mojego nosa

MEGA PRZETŁUSZCZAJĄCY SIĘ NOS ratunkuuuu, wszystko z niego spływa!

Polecane posty

Zaniedługo ide na wesele i jak tu sie pomalować jak podkład spływa po godzinie?? Bibułki matujące, papier toaletowy - zostaje na nich nie tylko sebum ale i podkład, wyglądam tragicznie. Od 2 tygodnie smaruj brewoxylem ale nie wysuszył mi tego przeklętego nochala :(

Gość qwewqewqe
po pierwsze nie wysuszaj a nawilzaj, a do zmatowienia polecam puder bambusowy lub dry-flo do kupienia w sklepach internetowych, wpisz sobie w google, ja sie swieciłam po 20 minutach od nalozenia pudru (bez niego tez)a teraz jestem matowa przez jakies 2 godziny co jest dla mnie sukcesem:)

Gość waria
mam ten sam problem!!to rzecywiście przekleństwo!!używam podkładu matującego a oprócz tego kupiłam ostatnio puder sypki mat Vipera i rzeczywiście działa dośc dobrze!! Polecam

Gość cztery pory roku
z tego co slyszalam to takie wysuszanie moze przyniesc odwrotny efekt, organizm bedzie sie bronil i jeszcze wiecej wydzielal sebum. moze jakis lekki, ale nawilzajacy kremik? no i dobry puder matujacy

MIałam ten sam problem... wyglądałam jak świetlik świeciła mi sie cała twarz a w szczególnosci nos... i wystarczyło ze ze zmieniłam puder na True Match Minerals (ten sypki) jest dosyć drogi po kosztuje ok 65zł ale jest niesamowicie wydajny- przy codziennym stosowaniu starcza na ok. 2 miesiące. ja po nim w najwiekszy upał wogóle nie swiece sie z5-6 godzin pozniej już troche tak ale puder utrzymuje sie cały dzień;) do tego jest mega wybór kolorów w zależności od tego jaką masz cere... ja np mam troche naczynkową a True Match pokrywa to całkowicie... Trzeba tylko dojśc do wprawy w nakładaniu go i problem z głowy... do tego zauważyłam po jakimś czasie że moja cera jest w o wiele lepszym stanie niz wczesniej... gdy używałam podkłady w płynie...;)

Gość guybkbu
naprawde polecam skrobie,puder bambusowy lub dry-flo, poczytaj sobie wizaz, nimi matuje sie tluste filtry :)

Ja kupiłam true match ale nie mineralny i owszem matuje ale na krótko no i teraz w lato wygląd to conajmniej sztucznie i maskowo w tym upale... Najgorsze jest to, że jak skóra zaczyna sie przetłuszczać to podkład zaczyna sobie po niej pływać, robią się PLACKI w jednym miejscu jest w drugim nie ma :o Czy ten minerals true match ukryje przebarwienia? Oglądnę też ten bambusowy i dry-flo :) Ide poczytać recenzje

Gość dfdgfds
up

Gość gość
KlPhd62FiHrWbd2UQisUnFki