Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka87

nadpotliwość dłoni - co robić?

Polecane posty

Gość anka87

mam problem. strasznie pocą mi sie dłonie i stopy nie moge sobie z tym dać rady, w pracy, jak odbieram telefon, jak podaje kimuś rękę, strasznie mnie to krępuje. kupiłam etiaksil i podziałał ale tylko ma jeden dzień, antidral i aquaselin nie zadziałały wogóle i nie wiem co z tym zrobić zauważyłam też że to chyba jest na tle nerwowym bo jak jestem w domu w spokoju to to mija. nie wiem do jakiego lekarza z tym iść- dermatologa, neurologa, czy endokrynologa??

Gość anka87
pomożecie?

Gość Julianfox
Nowo powstała strona o problemie nadpotliwości dłoni-stóp... Chcemy podzielić sie z Wami tym co mamy, troską i ciepłą rozmową.Wchodząc kliknijcie na kontakt a nastepnie Forum. Nie wstydz sie- daj swoje zdjęcie i poznaj nas wszystkich z całej Polski... Zapraszamy http://sympatektomia.terazwww.pl/

Też walczyłem z nadpotliwością.Długo nic nie działało,aż w końcu mi pomogło tylko jedno,dlatego polecam i mam na sprzedaż praktycznie nowy aparat do jonofrezy,używany 5 razy,przyniósł oczekiwane rezultaty. Posiada jeszcze gwarancję. Cena 900 zł. Moje gg: 7246476.