Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto

Nie moge sie rozluznic podczas seksu

Polecane posty

Gość o co loto

podczas seksu, w stanie kiedy czuje ze zaraz "dojde". nie moge sie rozluznic i zaczac przezywac orgazm..Wrecz odtracam partnera,poprostu mu przerywam..Nigdy nie mialam orgazmu .. ale czuje,ze ten stan byl juz nie raz bliski.Wszystko przez to,ze przerywam:(.. poprostu boje sie tego.. nie panowania nad soba..prosze o rady !

Gość Sabide
Skarbie niech ci rozlozy nogi przywiaze do lozka to samo zrobi z rekami a przed tem wypij z butelke wina .... przezyjesz orgazm :D tak na serio to dlugo razem jestescie czy to twoj nowy partner?

Gość bojabojaboja
Nie łapie. Czego konkretnie się boisz? Ja czasem jęczę, czasem krzyczę, czasem mnie aż wykręca, potem nieraz cała się trzęsę jak orgazm jest silny, potem nieraz przed 10 min nie mogę się uspokoić, ale nigdy się nie wstydziłam tych reakcji, bo zawsze uważałam to za naturalne. Nie wiem czy trafiłam. Bo jak nie o to to nie wiem o co może chodzić.

Gość nie wstydzisz sie takich
reakcji? ja niewiem jak ja bym sie zachowala na Twoim miejscu...

Gość o co loto
Nie wstydze sie jego.. Fakt długo nie jesteśmy razem,wsółżyjemy od trzech miesięcy.On jest moim drugim partnerem seksualnym.Pierwszy też nie poytrafil doprowadzić mnie do orgazmu.Uczymy sie na wzajem swoich potrzeb..ale juz nie raz..czułam,że zaraz dojde,ale przerywałam..Może dlatego,ze podczas zabaw jestem naprawde zawsze bardzo mokra..(pościel też i śmiejemy sie,że do tych zabaw chyba cerate trzeba będzie podkładać)..no i fakt,ze jak jestem podniecona to czuje jakbym miala sie zaraz zesikać..Partner podejzewa,ze jestem kobieta fontanna,skoro jestem bardzo mokra w trakcie zabawy i że mam uczucie,ze chce mi sie siku.Przez to uczucie,ze zaraz sie posikam tez staram sie panować nad sobą. a co do tego winka, to często pijemy piwko przed stosunkiem:)

Gość o co loto
no tak wczoraj obiecał,że mnie cala zwiaze i zobaczymy jakie bedą tego rezultaty ..Powiedział ze rozwiaze tylko wtedy gdy bede płakać.Może wtedy się uda

Alkohol i związanie nic nie pomoże. Otwarcie się na orgazm wypływa z psychiki. Po prostu musisz chcieć się spuścić i pozwolić na to swojemu ciału. Nie bój się utraty świadomości i tego że będziesz tryskać. Pozwól sobie na to. Nic złego ci się nie stanie.

Gość ja ja 999
różne zahamowania ustępują jak się ma zawiązane oczy. Plus trochę i jeszcze trochę alkoholu. Miła atmosfera, brak pośpiechu i jazda

Gość o co loto
wiem,ze orgazm u kobiety to coś nauczonego...Co stusunek powtarzam,sobie ,że to dzisiaj.. ale w trakcie nie wytrzymuje i przerywam.Wiem,że jak już dojde to nic złego mi sie nie stanie,ale to tryskanie teoche mnie przeraza..Partner jak sie bawi małą też jest zawsze mokry od moich soczków.. Wiem,że cel kiedyś nadejdzie :)

Gość o co loto
miła atmosfera jest zawsze:), związane oczy hmm .. nigdy ze zwiazanymi oczami tego nie robiliśmy:),moze czas...

Gość ja ja 999
zawiązane oczy tylko ty. Co ci przeszkadza że obficie puszczasz soki - jemu to zapewne nie przeszkadza, jest nawet przyjemnym świadectwem twojego podniecenia

Gość o co loto
Tak,wiem że chodziło tylko o to żebym ja miała związane oczy.. No właśnie nie wiem jak On to do końca odbiera,że ja produkuje tyle soczków.Mówi,że jestem pierwszą dziewczyna której nie może doprowdzić do orgazmu i która produkuję tyle soczków.Śmieje sie,ze cerate bedzięmy musieli podkładać i co stosunek zmieniać pościel bo ja tyle tego produkuje...Więc nie wiem czy tak do końca jest to dla niego przyjemne..Chociaż raz mówił z taka satysfakcja,że zauważył jak moja cipka tak lekko tryskała..i dlatego też sądzi,ze pewnie jestem kobietą fontanna.

Każdą taką nietypową sytuacją odbieraj na swoją korzyść. To że tryskasz z cipki to jest Twój duży plus - bo mało która dziewczyna tak ma. A to, że jesteś tam mokra, to duże ułatwienie podczas seksu - nic sobie nie obetrzesz w czasie seksu. Ciesz się tym, jak reagujesz. I zaakceptuj to. :)

Gość o co loto
no tak wiem.:)Podobno im kobieta więcej soczków produkuje tym jest zdrowsza:). Musimy dużo ćwiczyć,aż w końcu może się uda :)