Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba kopne go w dupsko

Mój chłopak to mamisynek, który ...

Polecane posty

Gość chyba kopne go w dupsko

sam sobie nie uprasuje, nie upierze bo tak go stara wygody nauczyła. Teraz chce zebym ja mu gotowała, prała itd. ale ja sie nie dam zrobic taka służąca jak sobie zrobili ze swojej matki.

Taki to prawdopodobnie zawsze będzie CIę porównywał do mamusi. Jak to on z nią miał dobrze a Ty taka niedobra dla niego :O

Gość taka jedna co wygrała
kochana ja miała to samo był nawet nauczony,że mama słodzi mu herbatkę rok trwało,żeby nauczył się,że u mnie nie będzie miał tak samo, ciężko było ale się udało

Daj mu szanse. To nie jego wina, ze rodzice go tak wychowali. Popros go, zeby to czy tamto zrobil. I mow dokladnie, w stylu: poodkurzaj, pozmywaj itp. Nauczy sie. jak nie to pokrzycz i sie obraz - pomoze.

Gość założycielka topiku ktos mi
zabrał nicka. ale on uwaza ze ja musze mu np. ugotowac i sie czesto o to kłocimy jak mi sie nie chce. Mi wkoncu nigdy nikt nie ugotował, przepraszam on ale tylko raz

Gość chlopcy tacy sa

Gość przesadzacie
a moja żonka mi pierze, prasuje, jak wracam do domu z pracy to zawsze jest obiadek i wcale na to nie narzeka, wrecz nie wyobraza sobie abym ja to robil i nie jest jakas tam kura domowa jest bardzo zadbana, włosy, paznokcie , ciuszki itd.

TO DLA TOWJEGO DOBRA,NIE ŻADNA KRADZIEŻ NICKÓW!NAUCZ SIĘ,ŻE NA KAFETERII OBOWIĄZUJĄ CZARNE NICKI - jakby OBOWIAZYWALY toby byl zapis w REGULAMINIE ty sfrustrowana glupia smętna ciipo :O