Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonkafen

Nietypowe miejsca - wpisujcie!!!!

Polecane posty

Miałam na myśli konkretnego żołnierza a nie pierwszego lepszego z łapanki,ale tamtego nie ma i nie będzie,ani sexu na plaży również :(

Gość ciekawskiii
oj widze ze chyba nadepnąłem na odcisk przepraszam:)

Gość na małej rawce
w bieszczadach - po patrzeniu na zgrabny tyłek mojej dziewczyny na stromym podejściu byłem tak napalony że zaraz po wejściu było na pieska. Hqa ha po wszystkim padła z gołą pupą i musiałem jej podciągnąć majtki bo sama nie miała siły a zbliżali się następni turyści.

Gość ciekawskiii
no nie wiem tak jakos mi sie wydawalo:)

1. Na przedszkolnym placu zabaw w drewnianym domku, w ktorym dzieci bawia sie w szkole:P 2. Pod oknami kostnicy :D 3. W garazu tesciow 4. W basenie zewnetrznym w cieplych zrodlach :D

Gość taraja
na trawce :) mmmm tylko te cholerne komary....

Gość facia bez gacia
zatłoczony taras na domówce w sylwestra. Ja pochylona przez barierkę czuję podniecenie mojego faceta wiercącego się za mną. Aż wyzwolił go lekko podciągnął mi miniówkę i jednym pchnięciem unióśł z 5 cm nad podłogę. I tak w tłoku wisiałam trochę na barierce a trochę na jego choooju oglądając pokaz sztucznych ogni.

Gość sąsiad
Z sąsiadką w zatrzymanej windzie. Wychodząc minęłą się z mężem. Potem to już \"zwiedziliśmy\" całe jej mieszkanie. Innym razem kuchnia tejże sąsiadki podczas imieninowego przyjęcia jej męża. Ta sama kobieta zrobiła mi laskę stopą, pod stołem w restauracji. Żeby zatrzeć ślady wylałem potem kiliszek wody na spodnie. W rewanżu pieściłem jej różyczkę w taksówce.

Gość bol
na mrowisku, na końcu molo w sopocie w biały dzien palcóweczka, na klatce schodowej na 1 pietrze za dyskoteką,

ja to dzis robilam nad jeziorkiem ...w malym namiociku typu muszelka....przykrylismy wejscie duzym recznikiem i do boju.....!