Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAY70

odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość HAY70

WITAM.MAM PYTANKO ODNOSNIE ODSTAWIENIA TABLETEK A ZAJSCIA W CIAZE.PRZEZ PRAWIE7 M-CY PRZYJMOWALAM YASMINE.30 CZERWCA ZACZELAM NOWE OPAKOWANIE ,ALE WZIEŁAM TYLKO 7 TAB.I PRZERWALAM , BO CHCE MIEC DZIDZIE!!KOCHALISMY SIE W TEN SAM DZIEN I NASTEPNY.JAKIE JEST PRAWDOPODOBIENSTWO ZE ZJDE W CIAZE?POZDRAWIAM

Gość raczej małe bardzo
Owulacja przy przerwaniu brania tabletek nie jest zaraz na następny dzień, podobnie jak przy zapomnianej tabletce, bo poziom hormonów nie spada tak szybko. Nawet tablteka zapomniania w pierwszym tugodniu nie powoduje że owulacja występuje od razu. Po prostu poziom hormonów spada i kolejne tabletka nie jest go wstanie juz tak szybko podnieś na początku opakowania i owulacja moze wystąpic np za 2-3 dni...

Gość HAY70
DZIS JEST 3 DZIEN JAK ODSTAWILAM TABL.POBOLEWA MNIE TROCHE W PODBRZUSZU CZY TO MOZE OZNACZAC ZE MAM DNI PLODNE?

Gość raczej małe bardzo
Swoją droga że przerywanie opakowania nie było mądre, namieszasz w organizmie, zwłaszcza że chcesz miec dziecko jest to nie na wskazane....

Gość to może teraz oznaczac
wszystko, łacznie z nowym krwawieniem z odstawienia....

Gość HAY70
TO SOBIE NAROBILAM:-((A CHCIALAM ZEBY BYLO DOBRZE.....

Gość HAY70
A MAM JESZCZE PYTANKO ODNOSNIE TEGO KRWAWIENIA PO ODSTAWIENIU.JEZELI ODSTAWILAM TE TABL I POJAWI SIE KRWAWIENIE TO PO KRWAWIENIU NORMALNIE WROCI MI PLODNOSC?ZALAMALAM SIE

Gość ja słyszałam że zaleca
się po odstawieniu trzy miesiące odczekać z planowaną ciążą. Tak aby organizm się uregulował. Ale są takie co i zaraz po zachodza i mają zdrowe dzieci. Łykasz chociaz kwas foliowy?

Gość HAY70
ŁYKAM :-)

Gość frufru
odstawiłaś tabletki dość wcześnie, moze sie jeszcze w tym cyklu pojawić owulacja. gwarancji nie ma, ale moze. teraz sie kochajcie bez stresu, moze sie uda. a dopiero jak sie skonczy najblizsze krwawienie to bedzie mozna cos o cyklach powiedziec.