Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana20202020

zlozyc mu zyczenia urodzinowe??

Polecane posty

nie odzywa sie do mnie od ok 3tygodni.. w ogole.. potraktowal mnie chyba jak szmate, chociaz znalam go juz dosc dlugo i jest (byl) swietnym, wrazliwym czlowiekiem .. no i ma dzis urodziny.. pokazac mu,ze wciaz pamietam?

Gość NIE zdecydowanie NIE

Gość
ma cie w dupie wiec dlaczego mialabys pamietac?:o

skoro tak potraktowal ja jak szmate, to co ma mu jeszcze z grzecznosci zyczenia wysylac? i niech moze garki jeszcze za niego zmyje? mialam taki sam dylemat, nie rob tego dziewczyno, osmieszysz sie, a na niego bardziej podziala fakt, ze sie nie odezwiesz, niz jakbys to zrobila.

a ja mialam urodziny 3dni temu i nawet bylismy w tym samym pubie tej nocy i on mi nie zlozyl.. wlasnie mysle czy nie wyslac sms z grzecznosci tylko 'wszystkiego najlepszego' i nawet jak cos odpisze z pytaniem co u mnie to nie odpisac.. dobrze mysle?

w sumie racja.. :(:(:( ale mi wciaz tak zalezy.. :( moze to jest jedyna szansa zeby jeszcze jakos.. nie wiem :(

Gość
nie , nie dobrze myslisz:o olej go, sama piszesz, ze on tobie nie zlozyl. laski, wiecej szacunku do siebie, po chuj takie gry?:o

olej go calkowicie, po co masz mu pisac tylko wszystkiego najlepszego? to ty wtedy wyjdziesz na jakas dziwaczke

a kiedys pamietam planowalismy razem urodziny nawet zrobic.. nie wiem co sie nagle z nim stalo.. jestem pewna na 100%, ze nie chodzi o inna laske.. moze cos ze mna nie tak.. ale uwielbial mnie na poczatku.. pelno smsow juz glupi nawet o slubie mowil haha nienawidze facetow..

moze racja.. on wie bardzo dobrze, ze wiem,ze ma dzis urodziny.. wiec lepiej bedzie jak jednak nic nie napisze..

no olal Cie, musisz to przyjac to wiadomosci, to nie musi byc Twoja wina, rozni sa ludzie, roznie sie zachowuja, moze sie czegos przestraszyl, moze wtedyklamal, niewazne. zapomnij o nim, nie rozwijaj mysli o nim. i prosze Cie, nie pisz do niego, naprawde, nie chce dla Ciebie zle, ale na faceta to nie podziala, bedzie tylko wiedzial, ze leciesz do niego i jesli sie jeszcze kiedys odezwie to tylko dlatego, ze bedzie mu sie nudzilo i bedzie potrzebowal kobiety do towarzystwa, i to Ty nia bedziesz, chcesz tego? musisz zrozumiec, ze jak facet chce z kims byc, to sie stara. a on sie stara?nie. trzymaj sie:)

sama prawda.. tylko tak trudno to wprowadzic w zycie.. jednak nie odzywam sie do niego absolutnie juz od dnia kiedy on sie nie odzywa.. gdyby mu zalezalo to staralby sie.. dziekuje.. :)

Gość smyr smyr
olej dziada, znalam kiedys takiego. Za pol roku sie odezwie i jak nie odezwiesz sie, to bedzie zdziwiony dlaczego konczysz zwiazek :D :D :D

dziad jeden ;( nienawidze facetow!!!!!!!!!!!!!!!!

ale mi zalezy.. a moze on wlasnie nie wie czy mi zalezy i dlatego.. jeju jaka ja glupia! gdyby jemu choc troche zalezalo to bylibysmy w kontakcie ;/;/;/ dupek

Gość pelnoustnaola
zloz mu zyczenia niech zobaczy jak kulturalni ludzie powinni sie zachowywac! on jest niedojrzaly po prostu

nie. to i tak nic nie da. nie płaszcz się przed nim. 'pokaż na co cię stać'. nie zniżaj się do jego poziomu. jeszcze widział cię kilka dni temu i olał :o to nie świetny facet a kawał chooja :o