Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaaaaaaaaaaa18

czy w wieku 18 lat przyjma mnie jeszcze do technikum?

Polecane posty

j.w

Gość a czemu by nie
??????

bo mam skonczone 18 a chce isc do takiego normalnego przez 2 lata po gim chorowalam

Gość a czemu by nie
idz do technikumsie spytac ale powinni cie przyjac

Jeśli chorowałaś i masz udokumentowaną tą chorobę to napewno Cię przyjmą. Chodziłam do liceum z koleżanką 2 lata starszą, która też nie mogła się uczyć wcześniej w wyniku choroby.

do jutra mam czekac na odpowiedz dyrektora kurcze boje sie..

Gość tewwwiil
teoretycznie jeśli masz skończone 18 lat nie powinni Cię przyjąć, bo osoba dorosła kwalifikuje się już do szkoły dla dorosłych czyli niestety zaocznej. Ja sama miałam problemy zdrowotne i nie zdałam, bo opuszczałam zbyt wiele zajęć i mnie nie klasyfikowali.Gdy nie zdałam w pierwszej klasie miałam już 17 lat. Zaczęłam od nowego roku powtarzać. Ale nie szło mi za bardzo w tej szkole ze względu na to, że czułam się gorsza, bo cała moja klasa mnie wytykała palcami takie głupie dzieciaki :0 i się chciałam przenieść do innej szkoły, ale już w drugim semestrze. A ja w styczniu skończyłam 18 lat i już wiele szkól robiło problemy. Ale w końcu gdzieś się udało. Myślę, że jak dobrze zagadasz przedstawisz sytuacje to powinni Cię przyjąć. A jak nie w tej to w innej szkole próbuj. Na pewno warto kończyć dzienną szkołę, a nie zaoczną po której wyniesiesz znacznie mniej i jeszcze będziesz musiała zapłacić w większości.

zobaczymy co jutr z tego wyniknie