Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balbinkaa

kto gra w zielone imperium? potrzebuje pomocy

Polecane posty

zebralam pelno kapusty i marchewki i nic nie moge z nimi zrobic bo nikt nie przychodzi zeby je kupic (raz przyszedl tylko facet). nie moge nic zrobic bo nie mam kasy. czekac dalej az ktos przyjdzie czy samemu mozna cos zrobic?

to są wimpsy czy jakos tak,pojdz na targ:P:P klikasz na rowerek,jedziesz do miaasta,tam będzie pełno czerwonych strzalek,najezdzasz na taka srodkowa i tam pisze \"targ\",,potem klikasz artykuły do zaoferowania,klikasz na ważywko w zielonym pudełku,przenosisz je na czerwony prostokąt(pojawia sie gdy zaczynasz ruszac warzywkiem)wpisujesz cene i ilosc,najlepiej znizyc cene od sklepowej wtedy biora kilka sekund od wystawienia :P:D:D tu masz łądniej z i z obrazkami :P:P http://forum.zieloneimperium.pl/viewtopic.php?f=34&t=273 poszperaj po forum duzo tam wszystkiego:P:P

Gość Wins3
jestem Wins RajskiOgrud jak pocekakas 1 dzień to do ciebie przyjdą 4 klijenci odeslij mi jakomś wiadomość

jak nie ma kasy to nic nie może zrobić bo na targu pobierają prowizję za wystawienie warzyw na sprzedaż.

Gość tylko ty uuuuu
to wyslij mi umowe, kupie od ciebie sałate - wtedy nie musisz placic a dostaniesz pieniazki