Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

ale tragiczna suknia slubna...

Polecane posty

Gość niewiem co mam zrobić
dobra na imprezę.. ludzie to mają gusta

jak dla mnie nie wyglada na slubna no i panna mloda nie ma zbyt dobrej figury do niej

Gość o matkooooooooooo
ta Młoda nie wygląda jak lalka Barbie, tylko jak podróbka lalki Barbie dostępna w kiosku ruchu... TRAGEDIA!!!

Gość kotka222
jakas lampucera , pewnie miala 10 cm tipsy

to jest naprawde suknia slubna...? mi sie wydaje ze to pic na wode a nie suknia slubna... :o

Gość ZWOLENNICZKA EKSTRAWAGANCJI
Bardzo elegancka i fajna jest ta sukienka tylko dla odważnej dziewczyny nie każda panna młoda musi mieć długą suknię, a moherom i wieśniakom z zabitej dziurami wiochy nigdy takie ekstrawaganckie stroje nie będą się podobały. Każdy ma inny gust i różne rzeczy się podobają

spoko, tylko ze slub koscielny to slub koscielny a nie dyskoteka... ekstrawagancja - fajnie, ale trzeba tez znac umiar i miec szacunek i wiedziec co sie robi i gdzie... :o gdyby to byla sukienka niewiem na jaka inna uroczystosc to super, czemu nie? ale zastanow sie... :(

ta sukieneczka nie jest ekstrawagancka tylko dziwkarska w baaardzo złym guście :o ślub to jednak ważna uroczystość na którą najeżałoby ubrać się ze smakiem. Co do sukien ślubnych są warianty krótkie ( np. odpinany dół) i są naprawdę ładne z klasą , ta szmatka się do nich nie zalicza :)

Gość ZWOLENNICZKA EKSTRAWAGANCJI
A skąd wiesz że to był ślub kościelny nie wszyscy są w tym kraju zacofanymi katolikami i nie biorą ślubu kościelnego

Gość straszna wiocha
zwłaszcza te buty...

Gość vcbnijrdbvnjnv
fajna kiecka, ale bardziej na ulicę nie do ołtarza w takiej sukieneczce, tym bardziej w połączeniu z tymi butami...

nie wypowiem się.ale buty tragedia.zwolenniczko jesteś beznadziejna:D rozumiem ekstrawagancję ale to coś nazywasz ekstrawagancją?może jeszcze powiesz że ma smak?nie chcę być niegrzeczna więc cię nie określę po mojemu. \'a moherom i wieśniakom z zabitej dziurami wiochy nigdy takie ekstrawaganckie stroje nie będą się podobały. Każdy ma inny gust i różne rzeczy się podobają\' zastanów się co piszesz!najpierw wyzywasz przeciwniczki tej ekstrawagancji(sic!) od wieśniaczek i moherów a potem potulnie piszesz że każdy ma inny gust i różne lubi rzeczy.wystarczyło napisać tylko to ostatnie zdanie darując sobie wieśniaczki i mohery.

Gość tragedia tylko tyle
jw

koszmar makabra. nawet na impreze to cos sie nie nadaje. i chociaz gdyby mieli mi za to zaplacic to nie wlozylabym tego. fuuj ochydna ta kiecka dla ludzi bez lustra i gustu. i jeszcze te buty brrr ...

Gość o fuuuuuuuuuuuu
:o

Gość płeć_wiśni
jak dla mnie ta panna wracając z wieczoru panieńskiego wpadła do Kościoła na własny ślub ;/

Gość no tragiczny ludzie maja gust

Gość chyba nie myslita
chyba nie myslicie ze w takim burdelowym wdzianku ktos ja do kosciola wpuscil? hahaha :D :D

Widać że patriotka z niej w barwy narodowe się na ślub ubrala hehe:D Ale tak na poważnie to ta sukienka może i na jakąś dyskoteke, abo wieczór panieński gdzie się dziewczyny wygłupiają się nadaje, ale ja do cywilnego w takiej sukience nawet bym nie poszła...

Gość lalamido567
ło rany... to jest suknia ślubna?? i te wstrętne buty do tego... a feee...

Gość upupupupu
upe to paskudztwo

Gość jakie różyczkiii
we włosach , bo padne, jaki odpust!!!!!!!

wygląda dziewczyna jak wygląda, ale...ten typ na zdjeciach to chyba jej mąż i tu zaczyna się tragedia. Ona wszytskie dodatki czerwone, a on żółty krwat - jak to się ma wzajemnie do siebie?

Gość jaka tandeta
i jeszcze jej stanik spod tego gorsetu widac :/ a facet nawet garnitutu nie mial... co za ludzie i skad w ogole

Gość mam nadzieje ze nikt
z zaproszonych gości się z niej nie śmiał :/