Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnAsTaZja1992 xxx

Kto oceni moją dietę?

Polecane posty

Gość AnAsTaZja1992 xxx

Staram sie odchudzać już miesiąc na początku schudłąm nawet 3 kg :) ale teraz waga stoi w miejscu:( Nie wiem moze cos powinnam zmienic w diecie Śniadanie płatki nestle fitness plus musli z mlekiem i czerwona herbata cytrunowa/ paróka z 2 kromkami chleba ciemnego i czerwona herbata/ kanpaki z chleba ciemnego z serem i herbata zalezy od dnia Obiad: jem to co przygotuje mama zalezy od dnia Kolacja: Danone fantazja z płątkami czekoladowymi plus 2 podpłomyki/ Serek owocowy z ziarnami zbóż plud wafel ryżowy Ćwicze tez na rowerku stacjoanrmym po 35 min dziennie i pije czerwoną herbate 2 razy dziennie. Ostatnio biore tez tabletki linea które kupiła mi mama i to tyle:(

Gość AnAsTaZja1992 xxx
Thx za rade

Gość za dużo cukru

Gość AnAsTaZja1992 xxx

wyelininuj parówki i te słodkie jogurty,płatki.Jedz orzechy,suszone owoce,twarozek dosłodzony miodem lub syropem klonowym

Gość AnAsTaZja1992 xxx
Czyli nie warto na rowerze jezdzić:( Najbardziej lubie te forme aktywności np przed tv

Na takim rowerze inaczej pracują mięśnie! Warto udać się na normalną przejażdżkę a do tego dotlenisz swój organizm! Znam osoby które "pedałowały" przed telewizorem i nic... a jak zaczęły na normalnym to widać było efekty....