Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka000000

brzydze sie !!!

Polecane posty

Gość Dziubka000000

mam problem ze soba poniewaz niewiem jak dogodzic partnerwoi poprostu nigdy jeszcze nie robilam loda ale uprawialam seks z nim mowi mi caly czas bym mu zrobila ale nie chce by mnie zmuszal do czegoss !!! czy ta przyjemnosc (tak mowia) to jest warta sprubowania ??

A ja Cię rozumiem,wprawdzie się nie brzydzę,bo pieścimy się z partnerem,za to nigdy nie robiłam tego do końca,bo myśl,że mogła bym to połknąc jakoś mnie odrzuca. I mimo chęci nie umiem się przełamac. :)

Jeżeli brzydzisz się seksu oralnego, to nie powinnaś się do niego przymuszać.

do Komedianta, no dobrze a co w przypadku gdy facet nalega?

Gość Dziubka000000
mial moj partner ochote ostatnio nawet poszedl sie wykapac ale ja nie moglam moze jeszcze nie pora obecnie jestem w 7 miesiacu ciazy i korzystamy jak tylko mozemy ale ... nie do konca

Gość LZA
Hej:)poprostu powiedz mu ze to pierwszy raz i zenie wiesz czy bedzie ci sie to podobac ,jesli chcesz sprubuj ale uprzedz ze przerwiesz jesli bedzie cos nie tak .jesli cie szanuje i darzy uczuciem zrozumie :) chyba ze chodzi mu tylko o jednostronna przyjemnos

witaj;-) powiem tyle jesli nie jestes na to zdecydowana twoj patner powienien to rozumiec. Nie mozna kogos do czegos zmuszac , to powinno byc obustronne. i radze ci zebys z nim na spokojnie porozmawiala i wyjasnila mu co cie dreczy;-) pozdrawiam:*

Gość LZA
Jak dlugo jestescie razem?co do niego czujesz jesli mowa o obrzydzeniu ?to raczej nie zbyt wielkie uczucie :) bez urazy

Gość tak tak aaa
no coz ja moglabym lizac i lizzzac;)

ja tez moglabym lizac i lizac:P

ja tez bardzo dluuugo nie moglam sie przemoc, choc moj partner tego chcial i to mowil ale nie naciskal. w koncu powoli zaczelam probowac, najpierw w prezerwatywie, teraz juz bez, ale do konca tez tego nie robie - moze to z czasem przyjdzie juz teraz opor mi mina - chociaz na pewno nie robie tego super dogrze ale moj narzeczony jest zachwycony i bardzo sie cieszy

do LZA. To ze nie jest do konca przekonana na takiego typu okazywania milosci nie swiadczy ze uczucie nie jest duze! co prawda wszystko jest dla ludzi , ale moze nie dla kazdych?

Gość Dziubka000000
mam 20 lat a on 22 kochamy sie oboje

Gość Dziubka000000
jestesym ze soba ponad 2 lata i moze czas na cos wiecej bo wiem ze zwykly seks jemu moze juz nie wystarczac

Gość LZA
kiki0909:)To rzecz jasna oczywiscie masz racje .Ale mimo wszystko inaczej chyba podchodzi sie do partnera ktorego sie kocha niz do obojetnego tak? jesli jest uczucie to raczej opor jest tylko przy pierwszym razie .Ja zrobilabym to dla ukochanego a przynajmniej bym sprubowala:)ale to tylko moje zdanie.Mysle ze to kwestia dogadania sie poprostu

LZA. jasne ja tez zgdadzam sie z tobą. ale kazdy człowiek jest inny;-) dla jednych to sprawa oczywista dla innych juz nie do konca. Dziubka -> pogadaj z nim;) powiedz co ci lezy na przysłowiowej wątrobie . Jestem Pewna ze zrozumie.

Gość LZA
Jedno jest pewne jak nie sprubujesz nie bedziesz wiedziec :) ale racja :) pogadaj z nim chyba zrozumie>szczera rozmowa nie zaszkodzi nikomu napewno:) a moze ci sie spodoba nie wiadomo przeciez :) powodzenia. Nie podejmuj zbyt pochopnych decyzji.Kiki ma racje :)przygotuj sie na to i jak uznasz ze chcesz to dzialaj ale nic na sile

Gość mam tak samo jak Tyyyy
mój chlopak też chce żebym zrobiła mu loda ale ja nie wiem jak :o boję się, ze mi nie wyjdzie :o ale nie czuje obrzydzenia :P po prostu boję sie mu to zrobić :( tylko raz miałam ochotę ale nie wiem czemu się wycofałam. Moje Kochanie jest cierpliwe i czeka ale często wraca do tego tematu... a ja bym chciała ale się boję :P no i nie wiem jak tam z higiną :P tzn M. dba o siebie itd ale jeśli np jest już u mnie 4godz, i był w międzyczasie w kibelku i potem zaczynami sie pieścić to się zastanawiam czy go sobie umył. I chyba dlatego boje się mu zrobić loda. Trochę mi głupio zapytać go wprost o to. Wiem, głupia jestem, powinnam o tym z nim pogadac....