Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regrdftg

jestem drętwa , nie moge sie wyluzowac

Polecane posty

Gość regrdftg

przy ludziach zachowuej sie nienaturalnie, brak mi pewnosci siebie, jestem dretwa... malo fajna. chce to zmienic.. prosze o rady

Gość a powiedz mi
kiedy ostatni raz ktos cie je... ? pytam powaznie

Gość radośnie usposobiona
może skup się właśnie na ludziach a nie na sobie i na tym jak jesteś odbierana przez innych

jestes krepowana, bo nie czujesz sie dosc fajna, nie czujesz sie dosc fajna, bo brakuje Ci pewnosci siebie. to przykre. lubisz ludzi ktorymi sie otaczasz?

Jak zaczniesz częściej wychodzić do ludzi to takie zachowanie minie...Musisz sie przyzwyczaić do obcowania z innymi...

Gość 3v23vr2v
tez taka jestem, bo jestem niesmiala,niepewna siebie, wolno mysle,celne riposty wymyslam 10 minut po fakcie:(

Gość regrdftg
osttani raz kochałam sie jakos 2 lata temu - dla tego ciekawego powyzej. ludzie ktorymi sie otaczam sa fajni i wporzadku. to ja mam problem z dopasowaniem sie

To może alkohol? ;) Po nim człowiek od razu fajniejszy i weselszy :)

oj...nieśmiałość jest fajną cechą,byle uświadomioną i kontrolowaną...czy wszyscy muszą być gwiazdorami ?-chyba byłoby nudno i nieciekawie...przeciez widać ,że osoby nieśmiale są bardziej interesujące i mają bogatsze wnętrze,po co to na siłę zmieniać?

Gość regrdftg
wiadomo. dlatego lubie do niego uciekac. ale nierozwiazany problem rodzi kolejny problem - w tym przyadku mogloby to byc uzaleznienie

3v23vr2v -->wcale nie myslisz wolno, tylko jestes przestraszona, i gdybys bywa wyluzowana i spokojna, to te same riposty wymyslalabys te 10 minut wczesniej niz teraz:) wiesz na pewno jak mozg sie blokuje, gdy jestemy zestresowani, sfrystrowani. gdy dopisuje nam humor, czujemy sie pewnie, lubiani i akceptowani zachowujemy sie jak w ogole inna osoba, tak juz jeste. zeby sobie pomoc powinnas wyluzwac, chcoiaz wiem, ze to tak latwo powiedziec, ale to jedyne wyjscie. nie jestes glupia!!

Gość regrdftg
nie chodzi o to abym blyszczala i byla w centrum, chce moc normalnie funkcjonowac. wyrazic i pokazac siebie, nie bac sie otwierac na inncyh

Też jestem nieśmiała ale wiem że jak w danej chwili nie wie się co powiedzieć to wystarczy zazwyczaj: - dziewczynom przytakiwać - do chłopaków szeroko się uśmiechać :D

Gość regrdftg
wlasnie, dlaczego ja jestem przestraszona? kazdy moj drobny ruch jest krepowany, czuje sie nienaturalnie.

no wlaśnie..czego się boisz?

Gość regrdftg
nie wiem...jako dziecko bylam bardzo spokojna niesmiala dziewczynka, mama nie uczyla mnie walczyc o swoje. tlumilam emocje w sobie.pozniej zmienialm sie, potrzebowalam kontaktow z innymi, a takim spokojem i monotomia ciezko bylo cos wywalczyc, ale jak widac zostalo mi cos z tego braku pewnosci siebie. coraz czesciej udaje mi sie to przelamywac, ale i tak wracam do tego samego poziomu zwykle, boje sie ze te momenty przelamania to jest tylko chwilowa gra a nie krok ku prawdziwej zmianie. moja mama, pomimo ze jest piekna inteligentna kobieta, rowniez ma taki problem, moze to rodzinnie i niewyleczalne?

Gość Imponent
kocham cie moja rosyjska rudosci!

Gość ile lat masz

Gość regrdftg
19

Gość ojjjjjjjjjjjjj
to niewiele daj sobie na wstrzymanie bo mam wrażenie że sie wypalasz powoli

Gość regrdftg
wypalam, tzn ?

Gość asdfasdf
wezme cie na bacika to przejda twoje rozterki, no choć nio nio... no... choć na bacika... hihi... nio choć .. nio... cho.. choć.. :*

Gość pan_ginekolog
masz 19 lat a bzykałas sie ostatni raz jak mialas 17 to kiedy najwczesniej ? eggg cos to nie tak chyba prawde mowisz ?

Gość jjgjyukiy
no kochałam się ostatnio majac 17 lat, dlaczgeo cos nie gra?

Gość jjgjyukiy
???

Gość tytuja1234567890
oj oj oj 17 lat to wcale nie wczesniue