Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomocy1257544

jestem załamana nie wiem co robic

Polecane posty

od tygodnia sie pdchudzam, robie brzuszki, jakies cwiczenia podobne do brzuszków, rowerki itp, mam diete, moze dla was dalej duzo jem, ale kiedy co ja jadłam to było potowrnie duzo, słodziłam 3 łyzeczki cukru czasem nawet i 4, na sniadanie jadlam po 2 duze kromki, do tego parowka czy jakies jajko, na obiad, tak duzo , ze zawsze iałam sranie oo ibiedzie, kolacje potrafiłam jesc nawet i 2, i to czesto koło 22.00 a czasem i poznije, nie cwiczyłam nic, teraz nie słodze herbaty w ogole, na sniadanie jem 1 kromke razowego chleba, i potem nic az do obiadu(a kiedys czesto jadłam rozne przekaski , chipsy, batony, duzo pizzy jadłam, frytek, i ogolnie fasfoodow), boiad jem mnije wiecj tak samo, a naeet troche mniej, kolajce jem o 18.00 czasem o 19.00 i tez jedna kanapke chleba razowego i tak od tygodnia i schudłam 1 kilo i to prae dni temu i nic wiecej , myslałam, ze po samemu odstawieniu cukru schdune a tu nic, co to jest 1 kilo to pare dni temu schudłam nie wiem co robic , czy moze organizm sie broni? a poznije schdune w szybkim czasie 5 kilo czy jak bo juz nie wiem co robic pomozcie błagam, zmienic diete na jeszcze bardzij drastyczna?

dodam, ze mma 18 lat, błagam was , pomozcie mi

Gość boszzz kolejna małomyśląca
:O odchudzasz się od TYGODNIA do licha ciężkiego to czego oczekujesz???

Ludzie miejscie serce, nie wiem co zrobic

ale 1 kilo co to jest?, zey chociaz 2 spadły

up

Gość crunchyy
Czego oczekujesz, że zaczarujemy wagę i spadnie więcej? Wkurwiają mnie takie tematy :/. Przestałaś się obżerać i liczysz, że nagle zrzucisz cały tłuszcz? Nie ma tak dobrze, w jeden dzień też go nie zebrałaś. Odchudzasz się od tygodnia i liczysz na wielce efekty, geezez. Jak chcesz chudnąć więcej to proste - więcej ćwicz i mniej żryj, ale masz problem.

mam problem,, bo juz i tak mało jem, i duzo cwicze,wiem, ze ciało nie bedzie wymodelowane po tygodniu, ale 1 kilogram w ciagu 8 dni? chociaz by 2 spadły

Gość gjhngkm
now idac ze masz tylko 18 lat bo nie wierze ze ktos starszy by sie dziwil w twojej sytuacji :o

Gość crunchyy
to przejdź na głodówkę, będzie 1kg w 2 dni.

Gość Rafał czy to Ty
polecam troche wiedzy na temat zywienia a nie takie cus

Gość Nicolka.....
No mi sie wydaje ze djete masz ok. To normalne ze na poczatku nie schudniesz odrazu bo organizm jest przyzwyczajony do duzych posilkow i jak nagle mu je ograniczysz to on zaczyna sobie zostawiac to co jesz... Nie martw sie niedlugo waga zacznie spadac... albo i nie bo jak zaczynasz duzo cwiczyc, czego wczesniej nie robilas, to przemieniasz tluszcz w miesnie a one sa ciezsze. I to wlasnie moze byc powodem ze nie tracisz kilogramow co nie znaczy ze nie chudniesz. Ja bym na twoim miejscu przez pierwszy tydzien- dwa nie cwiczyla tylko chudla a po zrzuceniu kilku kilogramow zaczela dopiero pracowac nad ujedrnianiem ciala... Radze calkiem zrezygnowac z kolacji i zastapic ja kilkoma suszonymi sliwkami...to przyspiesza trawienie (wrecz dziala przeczyszczajaco) i jest dosc syte. Herbate tez sprubuj zamienic na zielona ktora oczyszcza organizm z toksyn. Powodzenia.

ale ja mam ciało w starsznym cellulcie , mam nawet na rekach, na brzuchu i na plecach, dlatego musze ciwcyzc, bo wtedy ciało to by chyba z rok sie doprowadzało do normalnego stanu a nie cwicze az tak strsznie duzo, moze z 30 min dziennie, ale wycisk niezły daje nawet

Gość Nicolka.....
Na celulit to Ci najbardziej pomoze szybki spacer (ok20min) dobry nawilzajacy (lub antycelulitowy) balsam i ok 30min masazu (najlepiej takim zwyklym masazerem z drogerji ktorym jezdzisz po ciele) Po za tym jak zaczniesz tracic na wadze i bedziesz pila herbate zielona to on sie sam zredukuje troche.

Gość zuzia lalka nieduzaaaaaa123
dzieki Nicolka, myslałam, ze z cwiczeniami bedzie szybciej, bo jestem potwornie tłusta

znwou jakis podszyw, ale dzieki Nicolka, sprobuje, mam nadzieje, ze sie uda

Gość ruuuuda
przede wszystkim racjonalna dieta, to tak, gdzie nie następuje szybki spadek masy ciała i jeżeli po tygodniu zrzuciłaś kilogram, to jest OK. Optymalne tempo, to 0-5 do 1.5 kg tygodniowo, jak będziesz chudła szybciej - zafundujesz sobie efekt jo -jo Po jakimś czasie waga stanie w miejscu, przez tydzień czy dwa, nie będziesz chudła, a później wskazówka znowu poleci w dół :) drastyczna dieta nie ma sensu, najważniejsze to żeby odstawić cukry proste i ograniczyć spożywanie nasyconych tłuszczów, do tego regularne ćwiczenia i powinno byc dobrze :) może powinnaś sobie kupic otręby lub kiełki i dodawać do jogurtu? zawierają dużo błonnika, który na długo "zapycha" żołądek i niweluje uczucie głodu :)

Gość Nicolka.....
To jak z Ciebie tluscioszek ;) to zacznij od szybkich spacerow i masazu. To dziala najlepiej na skure. A i jeszcze na celulit i fajne cialko podam Ci przepis na super peling :) Wsypojesz pol (lub 3/4) kubka kawy mielonej, zalewaz wzatkiem (tak by woda lekko zakryla kawe) i zakrywasz to na ok 10min spodkiem by sie zaparzyla. Jak juz sie zaparzy i troche przestygnie pomalu odlej jak najwiecej wody a do fusow dodaj zel do kapieli (obojetnie jaki). Wetrzyj to w mokre cialo a nastepnie dobrze splucz letnia woda... Dziala anty celulitowo, nadaje skurze ladny kolor i niesamowita miekosc... Nie przejmuj sie zapachem bo po paru minutach zapach kawy wywietrzeje. Rob go min raz w tygodniu.

ok Nicolka, to Zrobie tak, a po jakim czasie widac efekt?

Gość Nicolka.....
Po peelingu odrazu skura ma ladny kolor i jest niesamowicie gladka ale co do celulitu to mysle ze w polaczeniu z dieta i masazami po ok 2-3 tygodniach bedziesz widziala spore efekty... Na poczatku rob go 2 razy w tygodniu to troszke szybciej zeadziala ale potem ogranicz do raz w tygodniu dla podtrzymania efektu.