Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amidalaa

miłość oralna

Polecane posty

Gość amidalaa

Dlaczego mężczyzna nie chce miłości francuskiej , od kobiety , na początku , lecz w trakcie ,krótko przed wytryskiem . Woli pobudzanie ręką przez kobietę . W dodatku nie pragnie seksu po raz drugi tego samego dnia ,,,? ;)

Gość amidalaa
Oczywiście , każdy ma swoje gusta i guściki, ale ,,, Facet "laskę " chyba powinien uwielbiać, i kobieciektóra chce to zrobić .nie odmawiać . Facet ten twierdzi równiez ,że 2 razy dziennie nie potrzebuje seksu. Ma w dodatku niepełny wzwód , a seks oralny ( dla niego ) traktuje jako dodatek , niekonieczy ! .Proszę o odpowiedż; może trafiłam na półimpotenta ?;)

Gość search4true
"2 razy dziennie nie potrzebuje seksu" - nic nie zwykłego, po prostu może mieć taki temperament, natomiast niepełny wzwód, proponuję wizytę u seksuologa.

Gość amidalaa
To raczej niemożliwe . a jeśli można , są panowie ,,, Czyli 2 razy dziennie , to nic niezwykłego ( pytam bo miałam inne doświadczenia, wręcz przeciwne ) . Ale raz na 2 miesiące to chyba ,-niemożliwe ! ,,, Myślę ,że ma kogoś , czy mam rację ? Zależy mi na nim . Ale jego temperament pozostawia wiele do życzenia . Ja pragnę seksu , urozmaiconego , namiętnego w różnych miejscach , lubię seks oralny ;) dla niego . Byliśmy u niego w pracy , sami,,,miałam ochotę na seks tam właśnie ,,, niestety -On nie . Jestem otwarta na wszelkie nowości . Cóż jeśli On nie pragnie nawet bym zaspokoiła go na sposób francuski,,, Czuję się odrzucona i co powiedziałam mu - niezaspokojona . Czy chęć pobudzania przez kobietę ręka a nie ustami , może świadczyć o zachamowaniach lub niezdrowych preferencjach mężczyzny ? Pytam bo wydaje mi się to dziwne , i niespotykane . :)

Gość lotosik
Ty sie chyba z miom ex spotykasz....... był identyczny

Gość search4true
Co do miłości francuskiej, to może ma opory natury moralnej, kwestia wychowania w domu, religijność, powodów tak na prawdę może być wiele. Nie wiem, ale zaproponuję chyba najlepsze rozwiązanie, porozmawiaj z nim szczerze na ten temat :). Może macie po prostu zupełnie inne temperamenty i potrzeby.

Gość amidalaa
lotosik-> a jak twój ex miał na imię ? poważnie pytam :) search4true -> rozmawiałam , ale jest zamknięty w sobie i taki nieodgadniony,,, Co do seksu oralnego , powiedział ,że tak lubi , dokładnir : " lubie wtedy kiedy chcę " co wydało mi sie dziwne bo mężczyzna co wynika z fizjologii , powinien lubic seks oralny , właśnie . Pozatym wzwód z tego co wiem ;) powinien następować automatycznie przy pieszczotach ustami , a u niego , nie bardzo... Cóż jego penis nie był , taki jaki powinien być . nie wiem co o tym sądzić i co robić . Wielokrotnie pytałam go o to , czy moze cos ze mna nie w porzadku ?,,, Powiedział ,że ze mna ok. Tak myślę ,że ok. Otwarta na przyjemnośći , eksperymenty , niebrzydka . Może nie podniecam go , bo mam mały biust , a on lubi wieksze . może głupie pytanie , ale nie wiem co mam zrobić , czuję się źle , do tego stopnia ,że popłakuję sobie . Pierwszy raz płakałam przy nim , nie wiem z upokorzenia chyba i złości ,,,;(

Gość amidalaa
? ? ;D

Gość search4true
Jestem niemal pewien, że to nie kwestia Twojego 'małego' biustu. Tym się nie martw ;).No cóż nie odkryje ameryki, jeśli powiem że to on ma jakieś problemy ze sobą. Pozostaje Ci jedynie liczyć na to, że w końcu uda Ci się do niego dotrzeć i dowiedzieć co jest nie tak. A z tym automatem to tak bez przesady ;). Mężczyzna też człowiek, a nie maszyna :)

Gość amidalaa
Dzięki :) Miałam watpliwości , i nadal mam . Lecz nieco mniejsze . To dla mnie ważne , bo taka sytuacja , mnie deprymuje , i upokarza , nadwątla poczucie własnej wartości , jako kobiety. Ile razy można mężczyznę , prawie - namawiać na pewne rzeczy ? ;D

Gość search4true
Na pewno nie warto wpadać w kompleksy z tego powodu, że facetowi nie odpowiada rodzaj seksu, który kobieta chce mu zaofiarować. Problem nie jest w Tobie, ale raczej w Waszym związku. Ile razy pytasz ;)? No cóż odpowiedź zależy od tego co on dla Ciebie znaczy. Jeśli go na prawdę kochasz to obawiam się że i być może do końca życia, ale pytanie brzmi co On czuje do Ciebie. No nic pozostaje mi życzyć Ci powodzenia przy szukaniu odpowiedzi na życiowe pytania :). A rozmiarem piersi się nie przejmuj, po pierwsze pewnie nie są tak małe jak Ci się wydaję, a po drugie wielu mężczyzn uwielbia małe piersi ;).

Gość Misiek5
Masz pewnie nietypowego faceta. Zwykle z drugiego i ewentualnie trzeciego zbliżenia jest duzo wiecej satysfakcji, a poza tym czas trwania tego drugiego jest znacznie dluższy i kobieta ma więcej rozkoszy, może w tym czasie mieć orgazm wielokrotny.

Gość amidalaa
Dzięki :)

Gość Jacek
Dnia 9.07.2009 o 23:59, mortifer napisał:

Onanizm uzależnia.

Ale ile daje przyjemności 😉