Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona_sowa

Odezwać się...?

Polecane posty

Poznałam kogoś fascynującego. Nie wierzyłam właściwie w zainteresowanie z jego strony...a jednak zaczął zachowywać się tak że rozbudził moją nadzieję. Zaproponował spotkanie. Byłam tym bardzo zaskoczona bo ledwie się znaliśmy, i odmówiłam mówiąc że mam inne plany. Zaproponował inny termin - też powiedziałam, że jestem zajęta. Oschle, bez żadnego tłumaczenia. Nie wiem dlaczego tak zrobiłam, i żałuję. Myślę, że mógł poczuć się dotknięty zwłaszcza że wcześniej dawałam mu sygnały że jestem nim zainteresowana. Kilka dni póżniej wysłałam mu smsa z zapytaniem o coś, od razu oddzwonił ale rozmawialiśmy krótko i raczej...rzeczowo... Od tamtego czasu bez kontaktu. Widzieliśmy się tylko w przelocie. Ale nie potrafię przestać o nim myśleć i tak po prostu o nim zapomnieć. Myślę, czy by się nie odezwać - jakieś pozdrowienia z wakacji czy coś. Bardzo zależy mi na kontakcie z nim.

Gość po ile macie lat

Gość pieszczoch_lanser
niektore dziewczyny sa popierdolone. skoro ci sie podobal, to po chuj dalas sygnal "NIE"? i co ty myslisz ze bedziesz nim krecic jak kukiełką - dalas do zrozumienia ze "nie" to nie licz na to, ze cos teraz nagle z tego bedzie. porabana jestes dziewczyno i tyle.

Po co tak ostro... Po prostu odmówiłam spotkania bo to wszystko działo się za szybko...nie sądziłam że odmowa spotkania to będzie dla niego sygnał żeby kompletnie przestać się mną interesować.

Gość tez kiedys popelnilam taki
blad jak ty, zaluje do dzis bo nie mialam juz drugiej szansy:( Jesli chodzi o ciebie to musisz to jakos rozegrac ale jakos madrze, bo jak zauwazy ze jestes na niego teraz napalona to bedzie uciekal, napisz moze do niego sms-a typu, hej mialam bardzo zakrecony czas w swoim zyciu, i zero czasu dla siebie i innych, teraz to nadrabiam, co powiesz na spotkanie przy piwku? ( tego typu, ulozysz jakos ladniej niz ja) powodzenia:)

Gość pieszczoch_lanser
zielona, jesli facet jest madry to bedzie unikal takich niezdecydowanych hrabianek jak ty. i dobrze zrobi, jesli nie da ci drugiej szansy...

ja myślałam żeby to było zwykłe pozdrowienie z wakacji, po prostu \"pozdrawiam z...\" czy coś w tym stylu, po prostu punkt zaczepienia... ale skoro już miesiąc się nie kontaktuje to może mnie olał i to tylko pogorszy sprawę...

Gość niki.....
isz do niego ze chciałabys sie umówic jesli ma czas i ochote i wtedy poprostu nie mogłas....mysle ze zrozumie tylko nie dawaj juz sprzecznych komunikatów

Gość pieszczoch_lanser
powiedz mu ze pragniesz zeby zrobil to od tylu i chcesz sie mu oddac. moze da ci druga szanse.

Gość auhajshah
tak.

Nie chciałabym tak wprost proponować spotkania. Po pierwsze, nasza relacja jest jeszcze, jakby to ująć, "służbowa"... więc mi głupio, a po drugie...myślę że to z jego strony powinna wyjść ta propozycja (może mam staromodne poglądy...) Po prostu chciałabym mu się przypomnieć.

Gość pieszczoch_lanser
zdecydowanie staromodne. powiedz mu zeby ci wylizał

Gość pieszczoch_lanser
prawde mowie. nie szukaj rad na forum tylko zacznij normalne sygnaly wysylac. a jesli ci sie podoba to powinnas mu powiedziec ze chcesz aby ci wylizal.

Gość Mineciarz
Ochłoń dziecko. Jeżeli dałaś negatwyne sygnały i to az dwu krotnie, a gosc teraz sie nie odzywa od miesiaca to znaczy ze odebrał cię jako NIE ZAINTERESOWANĄ i poprostu ograniczył kontakt jedynie do celów służbowych ciesz sie że wogole tak sie odzywa bo mogł postąpić tak jak ja w 90% przypadkach takich głupich zachowań i zrywam kontakt całkowicie. To jest wasz kobiet najwiekszy czasem błąd w życiu, ze udajecie niedostępne, skoro zaproponował spotkanie to było trzeba wyjść pogadać, jeżeli Ci się podobał tymbardziej ale skoro postanowiłaś grać na zwłoke i sprawdzic czy koleś będzie zabiegał to przegrałaś ta rozgrywke już na starcie. I niby co chcesz osiągnąć piszac pozdrowienia z wakacji ? Odpisze ze tez pozdrawia i co ? Martwy punkt, posłuchaj koleżanki i zaproponuj sama spotkanie... może nie wszystko stracone chociaż wątpie.. u mnie już byś była skreślona.

on się w ogóle nie odzywa. nasze relacje nazwałam służbowymi, bo nie wiedziałam jak to określić - oficjalne? Dodam, że on jest sporo starszy ode mnie. Ja też nie jestem już nastolatką. Odebrałam jego szybkie propozycje spotkania jako...nie wiem jak to określić...pomyślałam że chce mnie wykorzystać

owszem, odmówiłam spotkania ale potem próbowałam nawiązać kontakt. To, że rozmawiał ze mną krótko i raczej oschle odebrałam jako sygnał że mu nie zależy. Dlatego teraz mam wątpliwości i nie chcę od razu wychodzić z jakąś propozycją.

Gość Dzikis
Wy kobiety to macie nasrane we łbach, inaczej się tego nie da ująć. Chcesz naprawić? To zaproponuj spotkanie i powiedz, dlaczego wcześniej tak wyszło. Na podchody jest za późno, facet już więcej sam pierwszy nie wyjdzie z inicjatywą, to nie jakiś romans dla pensjonarek.

z facetami różnie bywa...czasem gdy są odrzucani dalej się starają umówić...a czasem jest taka sytuacja jak tu... Po prostu boję się odezwać, boję się odrzucenia, albo obojętności...

Gość kolorokodyl
To się nie bój, tylko się do niego odezwij. Wprost zaproponuj mu spotkanie i nie baw się w jakieś pseudopsychologiczne gierki, którzy tutaj proponują. Więcej zyskasz szczerością i otwartością.

Lepiej żałować czegoś co się zrobiło niż całe życie się zastanawiać a co by było gdyby? ;) On próbował dwa razy... podejrzewam że więcej nie spróbuje więc Ty teraz zaproponuj spotkanie ;)

kolorokodyl To się nie bój, tylko się do niego odezwij. Wprost zaproponuj mu spotkanie i nie baw się w jakieś pseudopsychologiczne gierki, którzy tutaj proponują. Więcej zyskasz szczerością i otwartością. 100% racji - prosto i otwarcie...

kobiecie wypada proponować spotkanie? wydaje mi się że w mojej sytuacji wyglądało by to dziwnie. on jest facetem na ważnym stanowisku, dużo starszy ode mnie, ja jeszcze studiuję, nawet nie jesteśmy po imieniu.

Gdyby nie odpisał lub odmówił to bym chyba się zapadła pod ziemię przy naszym następnym przypadkowym spotkaniu.

Zielona, jeśli sądzisz że facet po raz kolejny będzie sam proponował spotkanie to masz go za idiotę. Być może chciałby się z Tobą spotkać ale normalny mężczyzna pomyśli tak: "dwa razy zaproponowałem, dwa razy mnie olała czyli NIE JEST ZAINTERESOWANA". To w jakim celu ma jeszcze próbować? Myślisz że to typ masochisty? No i ustalmy coś - teraz to Tobie zależy. Skoro tak, to musisz sama zaproponować spotkanie bo "pozdrowienia z wakacji" to ja dostaję od kilkunastu kobiet ale żadnej z tego powodu nie proponuję spotkania.

Wiesz co? Zmień nick na "zielono w głowie" :O "Zapadłabym się pod ziemię przy naszym kolejnym spotkaniu" - a świat by się przypadkiem nie skończył? Może już się zapisz do legii cudzoziemskiej, bo odmowa spotkania to dramat :P Zastanów się dziewczyno... Sama nawarzyłaś tego browaru i sama musisz to wypić.