Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy on tak może

czy on tak moze???

Polecane posty

Gość czy on tak może

witam mam pytanie jestem w ciazy wlasciciel mieszkania wciaz mi grozi ze mnie wyrzuci jak nie zaplace nastepnej podwyzki czynszu w listopadzie stowa od sierpnia znowu stowa czy on mnie teraz moze wyrzucic z mieszkania czy powinien mi najpierw zapewnic mieszkanie skoro jestem w ciazy????????????

Gość czy on tak może
up up

Gość pewna nie jestem
ale wydaje mi się że właściciel mieszkania to nie pracodawca....jeśli by tak uprzywilejowanie traktował ciężarne to każdy by na tym bazował....wiem życie jest okrutne

Gość czy on tak może
up up

Gość astree
Ciężarne, czy wam się już w dupach poprzewracało??? Ty dla niego nie jesteś kobietą w ciąży, tylko lokatorką... A jak cię nie stać na to mieszkanie to wynajmij sobie tańsze

Gość czy on tak może
chyba tobie sie porzewracalo jezeli nie rozumiesz tego co napisalam to wracaj do bajek nie wszyscy musza mieszkac pod mostem jak ty

Gość taktojuzjestze
zgodnie z przepisami polskimi osoba, ktora wynajmuje mieszkanie, nie moze wyrzucic nikogo, nie tylko kobiety w ciazy, to tutaj nie ma wielkiego znaczenia, jezeli ten ktos nie mialby gdzie mieszkac.trzeba znalezc takiej osobie zastepcze mieszkanie, jakas inna opcje, zeby nie wyladowala na ulicy. tak jest nawet gdy ktos zalega z zaplata czynszu miesiacami. tak stanoi prawo, natomiast w praktyce, keidy wyjdziesz na zakupy on moze zmienic zamki i juz sie do mieszkania nie dostaniesz - wtedy pozostaje Ci droga sadowa, sprawe powinnas wygrac, ale czy bedziesz miala sily w ciazy sie sadzic? gdzie bedziesz przez ten czas mieszkac? sprobuj sie dogadac z wlascicielem, pwoiedz ze jestes w ciazy, niech sie zlituje

Gość różaburger
ale beznadzieja :/ to ktoś komuś udostępnia mieszkanie a potem nie moze go wywalić? nie chciałbym wynajmowac nic nikomu, najlepiej jakby każdy trzymał sobie a ci co nie mają na mieszkanie będą tam gdzie ich miejsce :P

Gość różaburger
może po prostu dogadaj się z nim że podwyżkę oddasz później, podpisz mu to i kiedyś oddasz, rozłożysz na raty

Gość astree
Pod mostem? Hehe, ja mam własne mieszkanie i nie muszę zawracać sobie głowy sprawami wynajmu tudzież brakiem pieniędzy na ten cel, jak co niektórzy :P

Gość czy on tak może
sama jestes debilka naucz sie kurwa czytac dzieciaku czy jak napisalam ze mnie na to nie stac??????????/ zapytalam czy on tak moze mnie straszyc i ciagle podwyzszac ten czynsz bachorem ty jestem niedorozwijaku a pan tatus jest i kuzwa zarabia tyle co ci sie w glowie nie miesci ma wlasna firme a cie to gowno obchodzi wlasnie problem w tym ze koles wie iz mamy kase i dlatego ciagle podwyzsza o stowe...

Gość ddddddddddddddddddd
pfffffffffffffffff zarabia, a mieszkanie wynajmuesz i 100 zł czynszu więcej cię rusza ?? zejdź na ziemię, przeproś i płąć :D:DD:D::D

Gość czy on tak może
nie rozumiecie chyba zadnego standartu tu nie ma a cena za czynsz jakby bylo wszystko i on wiecznie podwyzsza jak tu zamieszkalam to placilam 300zl czynszu i sama se kibel musialm zrobic z kuchni bo nic tu nie bylo tynki odpadaja okna sie krusza sasiedzi nawet kibla w domu nie maja to jest stara kamienica na okna chcial 3 lata temu rok z gory za czynsz dalam mu nie wymienil wszystkich tylko dwa... teraz chce znowu z 8 miechow z gory i wyliczyl ze jedno okno kosztuje 1600zl a wzielam goscia z innej firmy i wycenil mi dzisiaj za jedno 1076 takze na 2 oknach ile by mnie oszukal i on wlasnie nam tak robi...

Gość ddddddddddddddddddd
jak masz tyle hajsu, to kup sobie owe mieszkanie, albo wynajmij apartament :D

Gość czy on tak może
bo niestety nie stać mnie teraz na kupno mieszkania czy wy czytacie co ja pisze????????/ stac mnie na ten jebany wynajem ale nie moge se pozwalic na kupno czegokolwiek bo jestesmy dopiero na dorobku gdybym se mogla kupic albo chate wybudowac bo bym tu nie musiala czytac waszych bzdur jak po mnie jedziecie

Gość jjaaaa
może robić Ci podwyżki czynszu co poł roku!! jego mieszkanie- jego decyzja, w dzisiejszym czasach wszystko drożeje!!

Gość jjaaaa
nikt po Tobie nie jedzie tylko po tym co napisalas ze skoro jestes w ciazy to czy ma prawo wyrzucic Cie z mieszkania, ciaza nie jest wymowka na wszystko!!

Gość jasneeeeeeee
wiec skoro cie stac to po co sie tu obnosisz ze jestes w ciazy?????co to ma kurwa do rzeczy????taaaaaaaa z tego powodu powinien obnizyc czynsz i jeszcze codziennie rano przynosic sniadanko do lozka hehe nastepna chora suka ktorej odbilo bo jest w ciazy zal

Gość czy on tak może
sama jestes suka i spierdalaj naucz sie czytac przez wakacje

Gość astree
Mmm, co za wyrafinowane słownictwo... Ależ dziecko będzie miało subtelną mamusię... :D

Gość czy on tak może
odpowiedzialam na post wyzej

Gość ghjkl
tatuś ma własną firmę i siedzi w takiej norze to musi być dopiero niedorozwijak.zamiast wziąć kredyt na własne lokum to woli komuś płacic nie za swoje.Oni razem to jakies niedojebki

Gość sytuacja taka........
ona w ciąży, tatuś zarabia tyle, że głowa mała, płacą 300 zł za wynajem jakiejś rudery i problem, że wynajmujący chce podnieść czynsz. Przyjedź do dużego miasta, za wynajem najmniejszej kawalerki zapłacisz 1000 + czynsz i wtedy pogadamy.

Gość słuchaj
czy wy czytac nie umiecie debile??????????????????// napisala ze placiaaaaaaaaaaaaaaaaa 300 zl a nie ze placi jak mnie wkurwiaja takie idiotki co sie wypowiadaja a nie znaja sie ani na prawie ani na sytuacji

Gość jbb plonie
ZAPEWNIC JEJ MIESZKANIE SKORO JEST W CIAZY -buehehehehe co ta glupia cipa!!!!!!!!!!!!czy wy kurwa jak dacie sie zasiac to mozg tracicie????

Gość słuchaj
poczytaj sobie w necie jest taki przepis ze nie mozna wyrzucic kobiety w ciazy inwalidy dzieci............... inaczej musi wlasnie dac lokal zastepczy na jakim swiecie wy zyjecie ze nie macie o tym pojecia???? dajcie kobiecie spokoj oby wam glupie cipy w ciazy sie tak swiat zawalil