Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię ludzi

KŁODA w łóżku?

Polecane posty

Gość ale brednieeeee
'' jeśli nie ma pojękiwań, wskazówek w stylu "o tak", "mocniej" wolniej", "szybciej" "zerżnij mnie! czy głośnych oddechów jeśli nie ma innej możliwości bo np dziecko śpi obok heh, czułego ale zdecydowanego chwytania za szyję, plecy, pośladki to sorry - ale kłody jesteście'' buahaha chyba cie poyebało :O nie każda preferuje okrzyki w stylu 'zerżnij mnie' czy przemoc lub brutalność - nawet lekką, wiele to odrzuca nie nie pisz bzdur, a nasze pojękiwania to zależą od tego jak wy się sprawdzacie, jeśli jesteś beznadziejny to nie zdziw sie że kobieta nie jęczy, poza tym chyba już mija powoli ten idiotyzm, polegający na tym, że kobiety udają orgazmy czy rozkosze na siłę...

Gość tratatam
naprawde bardzo ci współczuję, że żaden cię nie zaspokoił i nie mogłas się wyjęczeć i wykrzyczeć... smutne to... ach... jakie to smutne :(

Gość ale brednieeeee
nie umiesz czytać ze zrozumieniem czy jak? w tym komentarzu mówię o tym jak żałosne jest udawanie orgazmu przez kobiety(które same są opóźniej winne temu, ze są niezaspokajane latami, bo skąd facet ma wiedzieć, jak jest naprawdę skoro ona udaje?) , a nie o jęczeniu jeśli czuje się taką potrzebe czy ochotę

Gość vgbvghbh
każdy ma inną definicję tego słowa 🖐️

Gość fun1
kobiete w łóżku i cowieczór nie powinna BOLEĆ GŁOWA , BO POJADE NA TRASE

Gość nie wazneeeeee
panowie, uważajcie na kłody bo mozecie wpasc w chujową akcje, kłody leża nic nie robią same nawet nie chcą pobawić sie kutaskiem, i zaczynacie sie zastanawiać czy z wami jest cos nie tak, jebac kłody mialem ostatnio taką, teraz spotykam sie z inną i powiem wam że jest bardziej doswiadczona i wie co jest grane ;) pozdrawiam

tzw klody koncentruja sie tak bardzo na doznawanej przyjemnosci ze zapominaja o facecie ze ja rucha :).No ! tak maja ! i nie nauczysz ich innego zachowania bo nie dojda :).Proponuje zrobic swoje a potem je zagonic do roboty.Mozna jej kazac bzykac sie na jezdzca :) i obserwowac jak jej idzie.czasem sie przelamuja ale raczej rzadko :)

Gość loko17062012
wedlug mnie tzw. kłoda sie zdaza ale wiekszaosc mezczyzn woli jak jego kobieta jest aktywna w lozku i potrafi zaspokoic swojego partnetra w 100%, ale panowie tez nie kazda kobieta ma tyle pewnosci siebie co wy...

Ja tam sobie oprotestuje "tak zwaną kłodę". :) To jak rozumiem samo zuo. :( Piekło dla każdego faceta, mieć "kłodę" i nie ważne że tego słowa używają chłopcy z plastiku, wystrugani z drewna, czy wychowani w dżungli. Zjednoczeni są jedną myślą, która ich paraliżuje a jest nią "kłoda". Nie trzymali jeszcze dziewczyny za rękę a już wie tyle o kłodach, co ja ze świeczką ich szukając. Temperament, libido o tym chcesz dyskutować a nie o kłodach.

Jeszcze gorzej, jeżeli kobieta bardzo pewna siebie w łóżku, obali dotychczasowe mniemanie o swej pewności siebie partnera... Kłoda. Jak zachowuje się typowa kłoda? Czym spowodowane jest przyjęcie cech kłody przez kobiety? Pytam, ponieważ autentycznie nie wiem.

Iskierko nie potrzebnie się wzburzyłaś. :O Ja na pewno nie odpowiem na nurtujące Cię pytania. Niemniej byłbym wdzięczny, gdybyś się trochę otworzyła. Przynajmniej potwierdziła plotki, że chodzisz w znoszonej bieliźnie. Już coś będzie do zaczepki... :P Żartuję ;)