Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla laska

a mial byc taki romantyczny wieczor..

Polecane posty

Gość zwykla laska

Gość nagaraga
heh....... no tak... a mój ukochany śpi;(

Gość zwykla laska
moj spi jak prosie w dodatku chrapie niemilosiernie glosno :( ja tego dluzej nie zniose, juz kompa wzielam do lozka i czekam az sie zbudzi a tu nic, jak go dotkne parsknie kobieto zmeczony jestem daj mi spac, a mialo byc tak pieknie kurva i co wyladowlam zas na tej podupconej kafeterii

Gość fvpqej
moj tez, najpierw sie umawia- sam daje propozycje na wieczor, i w oststniej chwili zmienia zdanie i idzie do kolegi ;] (kolega robi tatuaz od 20 do 1 w nocy i moj musi zibaczyc, bo moze on tez sobie zrobi-wiecie tak jaby nie mogl zobaczyc jutro czy po jutrze, juz wykonczonego-dobra wymowka ;])

Gość fvpqej
a dodam, ze on zawsze przeciez jest slowny i nie ejst cipa jak umawia sie z ludzmi to dotrzymuje slowa hahaha

Gość zwykla laska
najgorsze jest to ze tak jest co wieczor, zawsze zmeczony nie ma sily na nic :( juz ostatnio nawet sam mnie namawia zebym posiedziala wieczorem na komputerze ażeby mial tylko spokoj 😠

Gość fvpqej
spoko nastepnym razem ty nie bedziesz miec sily, albo pojdziesz do kolezanki na melanz :P hahah przeciez wytrzymasz

Gość zwykla laska
chyba zostawie chama, w koncu od czegos go mam nie ??

Gość zwykla laska
Dziwny jest ten świat :(

Gość fvpqej
wiecie co jak ostsnio sie temu wsyztskiemu przyglada, to czasem sobie mysle, ze moze lepiej nie ebdzie wychodzic za maz , i najlepiej byloby sie nie angarzowac, ale z tym ciezko :(

Gość zwykla laska
nie to juz jest przesada ja tego psychicznie nie wytrzymie :( leze w drugiej czesci lozka czyli w nogach a on bąki puszcza kurva smierdzi jak w chlewie dziewczyny ja tego dluzej nie zniose 😭

Gość zwykla laska
od jutra sie od niego nie odzywam, kurva koniec z obiadkami i przynoszeniem wszystkiego pod nos, koniec!!!! koniec prania sprzątania i gotowania !! syfiarz sam se będzie po sobie sprzątal

Gość faceeeettttt
typowa kobieta facet pewnie zapieprza na dom, moze dzieci; a lady albo bezrobotna albo lekka prace ma i wieczorami nudzi sie, zacznij ciezko pracowac to zobaczysz, nic dziwnego ze ladies w Polsce zyja dluzej....

Gość fvpqej
najpierw wykorzystal ... pozyczyl samochodu, wyjezdzil tam gdzie chcial, pozalatwial co mial, wynudzilam sie jak debil, a za ten czas zrobilabym cos pozytecznego, czeklama w koncu na ten wieczor obiecany i co i gowno , poszedl w pizdu ... Kurde szacunek ... Niech se w dupe wszyscy powsadzaja ... Hah mysli, ze jutro bede meic dla niego czas, bo on tak chce, hah umowilam sie z kolezanka, i ona byla 1 w kolejce, wiec niech sie w dupe pocaluje

Gość fvpqej
sorry, za zjedzone, przekrecone litery

Gość zwykla laska
facett ty sie lepiej nie odzywaj bo pewnie jestes taki sam dlatego go bronisz nie ma usprawiedliwienia kurva ja na niego czekam caly dzien i jestem stęskniona i co w tym dziwnego ze wieczorem oczekuje troche czulosci ?? obiecal ze sie mną zajmie a ja okąpana pachnąca nagusienka wracam z lazienki, przytulam sie do niego probuje zachecic a on mowi ze spac mu sie chce i zebym go zostawila a jak mi sie nudzi to zebym sobie wziela komputer !! szczyt wszystkiego

Gość zwykla laska
Słuchajcie dziewczyny! Mam wibrator tylko kurva baterje szlak trafił. Poszłabym na podłogę, przykryłabym się dywanem i męczyłabym kapiszona całą noc. A tak kurva co.... ?! :(

Gość zwykla laska
no dobra pracuje alez jaka to praca caly dzien siedzi w biurze wyleni sie i co ? przychodzi do domu zmeczony ? zarty , a ja w domu sie dosc namecze, sprzątam piore, gotuje zmywam robie sniadanko rano do pracy , popoudniu podaje wielmoznemu Panu obiadzik pod nos i oczywiscie zmywam za nim gary , w miedzyczasie zmywam tez podloge i rozbieram go bo on sam sie nie rozbierze bo zonka moze przeciez uprac !! facet sobie mysli ze jak kobieta nie pracuje to jest leniem, o nie kochani my w domu to sie wiecej napracujemy niz w swej pożal sie boże robótce

Gość zwykla laska
mialam taką nadzieje ze mnie wynagrodzi za ten trod a teraz leze naga z laptopem na kolanach.. super romantyczna noc 😭 zawsze o takiej marzylam

Gość faceetttttt
jakby mu nie chcialo sie spac to qrwa by nie poszedl, proste chyba? zacznij ciezko pracowac to zobaczysz... moze powinnas poszukac, nawet mam dobra dla ciebie, skoro jestes taka niewyzyta, to na prostytutke idz, choc w sumie to fizycznie nie meczy, tylko psychicznie....

Gość fvpqej
przesadzasz, nie mozesz byc jego mama czy suzaca masz byc jego kobieta ...

Gość zwykla laska
nie jestem niewyzyta tylko oczekuje normalnej czulosci od partnera zalotow pieszczot cos innego niz pojscie do lozka o godzinie 22 i od razu zasniecie:( i tak jest co wieczor.. kochaniutki jak juz powiedzialam ja w domu sie nie nudze! chce zeby bylo czysiutko i pachnąco ale moj facet tylko wejdzie to od razu balagani i trzeba na nowo sprzątac a ja glupia sie na to godze

Gość zwykla laska
i kurva od nowa haru haru bo on nawet smierdzących skarpet nie umie rzucic od kosza z bielizną tylko rozrzuca po pokoju :( a ja milusia , grzeczniusia sprzatam bo przeciez on taki zmeczony wrocil z pracy...😠 ale gdy ja cos chce to ni hooja, nie ma

Gość faceetttttt
kochaniutki? nie za szybko?:P w sumie pozna godzina jest, a rano trzeba wstac do pracy; milej samotnej nocy;]...

Gość zwykla laska
dzieki 😠 jestem wsiekla na wszystkich facetow

Gość zwykla laska
wrrr chyba mu zaraz odgryze czlonka !

Gość faceetttttt
a moze on ma kochanke? choc z tego co piszesz to niezly ciapa z niego, jak sam rozebrac nie moze:P; poza tym powinnas z nim powaznie porozmawiac na ten temat i jego stosunek do ciEBEI...

Gość zwykla laska
poprostu jest wygodny a ja nie lubie balaganu wiec wole posprzątac za nim niz zyc w chlewie, kochanki nie ma to pewne , bo kontroluje jego czas pracy :) plusy dla niego za to ze ma dobrą prace, i calkiem niezle zarabia w efekcie czego moge sobie cos kupic;) ale to go nie zwalnia od pieszczot i bycia czulym co noc

Gość faceetttttt
bardzo wygodny jest... poza tym takie sprzatanie, gotowanie, pranie po mnie to przypomina mi czasy jak z mama mieszkalem; w czasie studiow jednak nauczulem sie samemu wszystko robic... poza tym praca w biurze tez moze meczyc, moze jest mniej wytrzymaly; ja pracuje umyslowo i tez widze, ze praca mnie meczy...