Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konczeeeee

Mieszkam w małym mieście i czuje sie jak gówno,.

Polecane posty

Gość konczeeeee

Zero znajomych, mam 25 lat, tylko praca i praca. Czuje sie samotna. Ludzi mlodych tu jak na lekarstwo. Nie mam z kim gdzie wyjsc nawet..

Gość konczeeeee
Tak własnie mysle o tej stolicy.. Tam przynajmniej nie umieralabym z nudow..

Gość konczeeeee
Mowi bo tak własnie sie czuje tutaj usiebie w miescie. W duzym miescie mozesz jeszcze poznac jakis ludzi, a w malym nie.. W duzym miescie mozesz pojsc na zakupy, mozesz isc na basen, do kina, teatru, a na zadupiu siedzisz tylko w domu i czekasz az skonczy sie dzien..

wszystko zależy od podejścia. poza tym nie powiedziałabym, żeby łatwiej było kogoś poznać w dużym mieście. stol(n)ica jest przereklamowana. bardzo.

w dużym nawet chyba bardziej, jak się widzi tyle tkanki, co się przemieszcza ulicami :O

Gość to ja was zadziwie
To ja was zastrzele....Ja mieszkalam rok w Paryzu i czulam sie jak gowno:(Wyjechalam bo mialam dosc malego miasteczka.Owszem poznalam mnostwo ludzi ale nie poznalam ksiecia z bajki...a tyle sie bawilam, co weekend w najwiekszych klubach. Wrocilam do malego miasta i czuje sie tak samo gowniasto:( A moja kolezanka 3 miesiace temu poznala faceta jak stala w kolejce po mieso...:(

a wiesz dlaczego? bo mają te same zainteresowania-mięso. pasje jednak jednoczą ludzi : >

Gość duże gorsze
ja mieszkam w poznaniu i chętnie wyjechałabym i zamieszkała na zadupiu, chodziła z psami po łąkach, jeździła rano 10 km na rowerze do sklepu, sadziłą kwiatki wokół domu i wypasała kozę :D aaah...

Gość to ja was zadziwie
To nie zalezy chyba od miejsca zamieszkania. Inna mieszka na wsi i ma pelno znajomych a do tego pozna ksiecia jadac na rowerze na przystanek pks a inna mieszka w usa w centrum stolicy i nie ma do kogo geby otworzyc:(

Gość Paulina232425
Dokladnie tak jest.. zalezy od charakteru, szczescia, urody itd.

tesco dla ciebie dla rodziny - ale przynajmniej masz teszczaka niedaleko :P ja mam jeszcze troche zieleni za oknem, choc buduja wszedzie gdzie jest wiecej niz metr kwadratowy gruntu :O o wadach i zaletach miast i wsi mozna pisac i pisac