Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana 6

Nie chcial mnie facet idealny a to znaczy ze osiagnelam dno

Polecane posty

Gość przegrana 6
ile jeszce? pol roku placze

ja bylam z kolesiem 7 lat po czym powiedzial mi ze koniec znami ze on ma 26 lat i chce jeszcze zyc wybral dragi i dyskoteki i co ja mialam powiedziec 2 lata nie moglam sie bozbierac wszystko przypominalo mi jego i te slowa kocham cie chce byc z toba juz do konca i co dupa:)

Gość przegrana 6
7 lat? ale juz sie pozbieralas? poznalas kogos? wydajesz sie byc szczesliwa...nie wyobrazam sobie po 7 latach takiego czegos,podziwiam

chcialam byc z kims na sile ale to nic nie dawalo bo jak poznalam kolejnego kolesia to w kazdym chcialam widziec jego wiec odpuscilam sobie na 2 lata jakiekolwiek zwiazki dopiero po 2,5 roku poznalam kolesia jestesmy ze soba 7 miesiecy ale uwierz mi latwego zycia to ja z nim nie mam:/ ale kocham go

Gość przegrana 6
no w sumie ja bylam w jednym zwiazku ale zostalam zdradzona przed slubem wiec szkoda gadac:( ten facet mial byc kims innym ale coz...nie bylam dla niego wyjatkowa:(

Gość przegrana 6
dzieki za rzomowe, jestem juz pijana, duzo wypilam..i pewnie jeszcze wypije aby zasnac i juz nie myslec :(jutro pewnie tez sie napije dno:(

ten 3 bedzie juz tym jedynym zobaczysz glowa do gory:) najlepiej zajmij sie czyms i wogole o tym nie mysl

Gość o czym Ty mowisz
dno to jest ten facet a Ty nie pij,bo to wcale nie pomaga spojrz w lustro i powiedz sobie cos milego

Gość maestrooodd
widze, ze czas na wspomnienia... ja pamietam swoja pierwsza milosc (szkola srednia) prawie wszyscy chlopacy z klasy byli w niej jawnie zakochani (reszta pewnie tez, ale skrycie), normalnie dziewczyna ideal; w sumie ja bylem najblizej jej zdobycia z nich wszystkich a jednak daleko dziewczyna miala duze wymagania... pamietam cierpialem z pol roku, mimo tego, ze jestem facetem; pozniej z studia z czasem jeszcze bardziej wyladnialem, charakter mi wyrobil sie; i teraz to ja mam duze wymagania i to dziewczyny za mna lataja; w zeszlym roku za sprawa NK umowilem sie z nia po 6 latach, dziewczyna sama jest, dalej jest zajebista i dalej ma duze wymagania; teraz juz moglbym ja miec na pewno, ale inne miasta, kazdy w swoja strone poszedl, nie ma okazji zeby dotrzec sie poza tym nie wiem czy teraz moje wymagania by spelniala