Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika lat 24

nie moge znalesc pracy i coraz czesciej zastanawiam sie nad

Polecane posty

Gość Weronika lat 24

sponsoringiem, rozmawialam z wieloma facetami o tym. chetnego sponsora jest duzo latwiej znalesc niz prace, a zarobic mozna duzo :)

Gość Viera Viera
masz jakis zawod, wyksztalcenie, doswiadczenie ,umiejetnosci?

Gość Weronika lat 24
średnie ekonomiczno administracyjne, doswiadczenie niewielkie :( a jelsi chodzi o sponsoring to tam nikt o nic nie pyta :)a kasa duzo wieksza , milo latwo i przyjemnie

Gość Viera Viera
czy przyjemna to zalezy :P w sumie to takie troche ku...o ale jesli tylko jeden facet ma byc sponsorem i w dodatku nic mu nie brak to czemu nie?:P

Gość nic dziwnego
że nie możesz ZNALEŹĆ pracy. Wróciły stare dobre czasy, wykształcenie wyższe zdobywa się za jajka i masło. Idź od razu na ulicę. Co za różnica?

Gość Weronika lat 24
nie chodzi o byle fagasa, chodzi o jednego stalego sponsora czlowieka mającego rodzine ktory poprostu chce miec jakąs rozrywke :) lub np. samotnego faceta ktory jest zajety kariera a nie ma czasu na kobiety :) rozmawialam z takimi to nie nazywa sie kurestwo to raczej pewnego rodzaju usługi :)

Gość ddddddddddddddddddd
będziesz dawała dupy za pieniądze i nie nazywasz tego kurestwem? :O Forma zarobkowania mnie nie rusza, ale wymyślanie sztucznych nazw jest irytujące. Nazywaj rzeczy po imieniu.

Gość nic dziwnego
Który ma rodzinę? Coś Ci powiem. Masz 24 lata, średnie wykształcenie i żadnego stażu w zawodzie. Czas spędzasz na kafe i kombinujesz jak tu zrobić, żeby zarobić a się nie narobić. A na dokładkę- polujesz na ludzi, którzy mają jakiś rodzinny kryzys. Brak kręgosłupa moralnego. Dno. A ta "usługa" to qrestwo, tylko w bardziej zawoalowanej formie.

Gość Mama chłopczyka___
Dziewczyno, a co Ty robiłaś do tej pory skoro masz tylko szkołę średnią, mało doświadczenia i 24 lata?? W Twoim wieku ludzie już są po studiach i zaczynają pracę. Mając 24 lata, byłam już po studiach i akurat mając urodziny pracowałam od 2 miesięcy. Kobieto, najlepiej obijać się, nic nie robić i dawać tyłka... za kasę... żenada

Gość so pot
Rob co uwazasz za sluszne, to twoje zycie i to ty bedziesz musialas codziennie ogladac sie w lustrze, nie my, ale nie badz hipkrytka. Sponsoring to prostytucja, tylko, ze z jednym stalym klientem.

Gość antygmo
Weroniczeczko-prostytuteczko come back!!! Chyba się zawstydziła...

Gość nowomowa atakuje
\"teraz na fryzjerow mowi sie stylista fryzur hahahahah na dziwke pani do towarzystwa\" a sprzataczki obrażają się jak ich nie nazwiesz paniami sprzątającymi - jaka to różnica??? ktoś mi wytłumaczy?

Gość antygmo
Sprzątaczka (pisząc fachowym językiem) jest konserwatorką powierzchni płaskich :D ;)

Gość Tez Weronika
kurcze ja normalnie nie moge takie to niby proste - zwyczajna praca - usługi ja tez kiedys szukalam pracy zeby zarobić na studia i przez przypadek natrafiłam na taka propozycję tzn szukali dziewczyny do pracy ze znajomością angielskiego a okazało się że tak naprawde to wlaśnie kurestwo proponowali gruba kasę ale grzecznie podziekowałam i posztłam sprzątać ludziom chaty moze to ja taka głupia jestem ale wtedy dla mnie to było oczywiste jaka decyzję podjąć chociaż zamiast 1000 na tydzien zarabiałam tyle na miesiąc