Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda rosjanka

do tych co byli o Oswiecimiu

Polecane posty

jak wyglada wiedzanie? czy trzeba zebrac wieksza grupe? czy mozna wchodzic po 2-3 osoby? i ogolnie co wiecie, napiszcie prosze, bo sie wybieram na wlasna reke.

Gość a ja kocham
mozna wejść samemu ale oczywiscie nie ma przewodnika chyba ze mu posolisz odpowiednio to pojdzie tylko dla ciebie zwiedzasz sama co chcesz - ale polecam podpiąć sie do jakies grupy i podsłuchiwać - zawsze wiecej wyniesiesiesz, czegoś sie dowiesz... a zwiedzanie - cóż nie jest to cos miłego ale zmusza do refleksji

Gość jffjkf
można na własną rękę. mnie mój wujek tam kiedyś zabrał i nie chodziliśmy z żadną grupą, zresztą widziałam, ze takich grupek tam więcej było po 2-3 osoby... tyle, że mój wujek bywał tam wczesniej wiele razy i dużo wiedział o tym miejscu wiec w miedzy czasie opowiadał co i jak. Ponure miejsce.

Gość a ja kocham
bazienka a ty sie z księżyca tu urwałas czy co ? bo post chyba cos nie na temat

Gość jffjkf
bazienka jest dieselek jak widzę :O :D

dzieki kochani za pomoc:) wiem, ze ponure miejsce, ale chce zobaczyc. ale fakt, przydalby sie ktos do oprowadzenia, ktos co wiecej wie niz ja. 🌼

Gość dzwoń
bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) puknij sie kobieto, oni teraz maja po 70 albo wiecej lat i na 99% nie potrafia zrozumiec co to internet, a co dopiero korzystac. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D leże i kwicze