Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nervous

Spóźnia mi sie okres!

Polecane posty

Gość nervous

ja nie wiem dlaczego. kochałam sie z chłopakiem w dni płodne, z prezerwatywą było wszsytko ok. nie pękła, nie zsunęła się, on nie dochodził nawet we mnie. ostatnio miałam 2 tygodnie ostrego stresu... ile maksymalnie może spóźnic się ciotka?

ja tez mam ten problem 3 dni mi juz sie spoznia jestem strzepkiem nerwow, chociaz facet nie dochodzil we mnie tylko na zewnatrz ja nie mam wciaz okresu...

Gość nervous
seks z gumką czy bez?

Właśnie dlatego, że się tak dcenerwujecie spóźnia wam się okres :) STres to główna przyczyna opóźnień miesiączki. Zróbcie sobie test ciążowy (jeżeli to was uspokoi) ale on nie daje 100% pewności, dlatego od razu polecam wizytę u ginekologa. Ja robiłam test i nie wykazał ciąży... Poszłam do lekarza a ten pogratulował mi ciąży. Nawet jeśli chłopak nie dochodzi w tobie to może mieć wytrysk, którego on przy takim stanie nie poczuje! wystarczy kropla, zeby cię zapłodnic. NIe ma okreslonego czasu spozniania sie miesiączki. Może to byc 2 dni a moze 2 miesiace. Moze masz cykl nieregularny?

Gość nervous
no właśnie ostatnio mi się uregulował. mam nadzieję, że nie wpadłam, bo jak tak, to wałek:| może to przez ten stres. ehh...

Gość nervous
ej, ale jeżeli miał wytrysk w prezerwatywie, która nie pękła, to niemożliwe, żebym wpadła :) nie strasz mnie bardziej.

ja kochalam sie bez zabezpieczenia ale wiecie zanim doszedl to musialam go troche pomeczyc wiec nie sadze, ale i tak mam mega stresa, nigdy mi sie okres nie spoznial....

Gość nervous
ja nie wiem czemu ja się denerwowałam. i dalej denerwuję. przecież NIE PĘKNIĘTA GUMKA DAJE 100% PEWNOŚCI. eeeeh;|

hehe a skąd wiesz, że nie pękła ?:) Taki żart :P No skoro nie pękła to na pewno nie jestes :) Czym wy się przejmujecie? Ja rodzę za miesiąc i jestem taka szczesliwa jak nikt na świecie a wy się tak denerwujecie, bo wam się dopiero okres spoznia :) Też to przezywałam:) Ale co ja mam powiedziec? Jak przede mna poród?:D

Gość nervous
zrobię test zrobię.. a teraz muszę lecieć. pa :)