Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mammmmma

9tc a piersi sie nie zmieniaja

Polecane posty

Gość przyszla mammmmma

Witam, jestem w 9tc, ale moje piersi są w sumie bez zmian, moze delikatnie nabrzmialy i tyle. Mam bardzo mały biust i miałam nadzieje, ze może urośnie, a on nic :( czy to normalne? wygląd brodawek też mi się nie zmienił. CZy powinnam się martwić, ze ciąża się nie rozwija prawidłowo? Wiem, ze większości przyszłych mam biust rośnie i to sporo od samego początku, a u mnie nie :(

ja się o ciaży dowiedziałam w 9tyg:P Piersi urosły dopiero później nic się nie martw wszystko jest wporządku

Gość przyszla mammmmma
dziękuję :) człowiek się martwi o wszystko :(

Gość jestem w 36 tc
Ale nie martw sie, przeciez 9 tc to baaardzo krotka ciaza i to dopiero samiutkie jej poczatki, wiec na wszelkie zmiany masz jeszcze kupe kupe czasu :)

mi biust niewiele urósł przez całą ciąże, nie każdej kobiecie piersi rosną. A już w 9tym tygodniu to tym bardziej nie nastawiaj się na piersi jak melony. W końcu pierwszy pokarm ma jeszcze dużo czasu żeby się wytworzyć

Gość dowiedz się dokładnie
moje powiększyły się dopiero w 9 miesiącu i po porodzie. Jeśli masz małe brodawki to hartuj za wczasu, bo później będą problemy z karmieniem. Płaskie należy delikatnie wyciągać podczas kąpieli a potem wycierać szorstkim ręcznikiem

Ja też mam bardzo małe piersi i tak jak Ty miałam nadzieję,że mi urosną,a tu nici :( nic,a nic nie urosły,no może troszkę nabrzmiały. Dopiero po porodzie,jak przyszedł mi pokarm i to po drugiej dobie,zaczęły się powiększac. Miałam duże dopóki karmiłam,później wszystko wróciło do normy:( Dobra rada-karm jak najdłużej,ja żałuję,bo za szybko odstawiłam od piersi.