Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady00

Kolczyk w nosie

Polecane posty

Witam. Czym przemywać przebity nos i jak długo się mniej więcej goi?

Chcę zrobić dzisiaj ;) tylko niedługo jadę nad jeziorko o mam nadzieje, że nie będzie już rany, bo kąpanie w jeziorze nie byłoby wtedy wskazane ;)

No więc tak.. kolczyka zrobiłam dopiero dzisiaj. Miałam zmrożony nos, dlatego prawie nic nie czułam chociaż lekki ból był pod koniec, ale nie trwa to wszystko nawet minuty chyba ;D. Ogólnie nos mnie teraz boli i to dość mocno, ale mam nadzieję, że to normalne. Przemywam wodą utlenioną ;). Także nie bój się, rób śmiało ;D. Moja siostra kiedyś robiła u kosmetyczki pistoletem i wszystko było ok, a wiem że sporo dziewczyn odradza taki sposób.

Gość Marchew
nieeee błagam nie róbcie kolczyków w nosie u kosmetyczek!!! one nie maja pojęcia o tym!!! mówie wam to jako studentka medycyny i piercerka, pracowałam całe liceum zrobiłam ponad tysiąc kolczyków. co do kolczyka w nosie- kilka dni boli jakby cię ktoś uderzył, moze byś odrobinę spuchnięty i kolczyk jezeli masz te małe nie zakrecone na końcu mogą ci na pocztku wypadac;p

Aha ;) no właśnie boli ;p a przemywanie wodą utlenioną wystarczy? Boję się żeby nie wdało mi się zakażenie ;/

Gość Marchew
Tak wystarczy ;)

dzieki za odp ;) i kolejne pytanie hehe.. co zrobić gdy nie mogę go wyciąnąć, ale normalnie nim kręcę? ;p dlaczego tak się dzieje?