Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dotyk_Mgly

Puszysta Partnerka

Polecane posty

a ja tam chcialabym miec taka kolezanke jak Sabide;-) ale gruba z wylewajacym sie tłuszczem to nie:-P nie podobaja mi sie takie baby i tyle.. Autorze odpowiedz mi na moje pytanie..zadalam je wczesniej

Sabide, czyli jesteś babochłopem Mięśnie u kobiet?? Fe!!!! Rozumiem... jędrne ciało ale mięśnie u kobiet?? Założy taka spódnice i wygląda jakby ze strongmanów wróciła A co przeszkadzaja miesnie..to co kobieta nie moze ladnie wygladac??? nie moze byc umiesniona i miec ladne cialo??? Lepiej jak jest szczypior i jak sie ja pieprzy to slychac gruchot kosci????

Gość Millorella
A ja znam. Moja koleżanka. Naturalna 100 %. Piersi C/D i tak jak wyżej napisałam. Nie chcę nikogo oceniać. Ale ona tak wygląda i wszystkie jej zazdroszczą

Sabide bez nerwkow ..ktos zazdrosci:-) Wiesz moj maz cwiczy kilka godzin dziennie i zacheca mnie do nich..ale ja len jestem..wole dietki niz cwiczenia..no i plywam tylko..ale Ciebie podziwiam..serio!! tak 3maj dziewczynko

Gość Millorella
Nie mówię o szczypiorach, szczypior to tandetna modeleczka bez cycków, tyłka, same kości a poza tym modelki paskudne twarze mają. Chodzi mi o laski:-) Z cycem i tyłkiem, ale szczupłe i kobiece

hahahahahaha niedozywiona anorektyczka z sylikonowymi cyckami :D ja mam biust DD i tez mi zazdroszcza :P

Z tym sie zgodze;-) niestety jestem chuchrem...ale z duzym biustem..maz codziennie mi go masuje i powiekszyl sie :-P serio pisze..kilka lat temu bylam plaska..hahaha autorze odpisz mi..no:-P

larwka plywanie ladnie modeluje sylwetke... a aeroby wysmuklaja cale cialo.... Nie namawiam do cwiczen silowych bo akurat od tego rosna miesnie..ale ja uwielbiam swoje ialo i moj pan nie narzeka:)

Gość Millorella
I TAK STEREOTYP ZOSTANIE CHOĆBYŚCIE SIE STARAŁY NIE WIEM JAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mocate
Millorella gdyby tak bylo jak mowisz to swiat bylby nudny :). kazdy facet ma swoj 'ideal'. niekazdy lubi duze piersi, maly tylek itd itp ;)

larwka polece bieznie albo rowerek i cos na biceps... nie za duzo..ale od czasu do czasu... bedziesz nadal chuchrem ale troszeczke nabitym:D

Gość search4true
Kiedyś miałem do czynienia w łóżku z dziewczyną o bardziej krągłych kształtach i muszę przyznać że były to cudowne chwile, prawdziwy dynamit :)

Millorella I TAK STEREOTYP ZOSTANIE CHOĆBYŚCIE SIE STARAŁY NIE WIEM JAK!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze cie przestan bo mnie rozsmieszasz....... stereotyp hahaha dobre, akurat nie wydaje mi sie moda wieszakow juz sie skonczyla...

Sabide ja to wiem..ale len ze mnie:-( moj jest kickbokserem i codziennie cwiczy na silce plus sparingi..a ja ? no coz wole necik:-) pozdrawiam

Gość każdy facet lubi co innego
Moj male tylki,kolezanki mąż koniecznie duze:D,a kolejny grubsze babki.

oooo prosze kickboxing trenowalam przez 2 lata..ale byla kontuzja i dupa... zaraz lece na basen poplywac :D a wieczorem mam silownie... moja rozrywka ech... moj facet sie smieje ze mam rozrywke jak niejeden facet ale rzadko by kobieta taka miala :D

Sabide podziwiam;-) ja wlasnie sie odstresowywuje w necie..to moja rozrywka..pozdrawiam

Gość pa USJQghe
larwka twoja rozrywka jest net i erotyczne forum,bo za głupia ejstes na inne.Do tego masz meza ktory ci nie dogadza i musisz wirtualnie sie podniecac

larwka... ale przejdz sie na silownie nie tylko by pocwiczyc ale popatrzec:D::D ja uwielbiam jak faceci slinia sie kiedy cwicze pot splywa miedzy piersi a oni ugotowani hehe

:-P chcialabys gnidko pomaranczowa byc tak niedogadzana jak ja:-P

Sabide chodze ze swoim ale nie codziennie..plus na wyjazdy tez z nimi jezdze..fakt mam widoczki:-P pozdrawiam Cie..i napisze do Cie@

pa USJQghe larwka twoja rozrywka jest net i erotyczne forum,bo za głupia ejstes na inne.Do tego masz meza ktory ci nie dogadza i musisz wirtualnie sie podniecac musisz byc zakompleksionym przyglupem... by dowartosciowywac sie jechaniem po innych

Gdyby któraś kobieta miala ochote porozmawiac, nie krepujcie sie, moj mail jest dla was... 100% dyskrecji :)

Gość pa USJQghe
larwak ,czym ty sie chwalisz,przeceiz czytam co piszesz z koko :-) czyz nie pisałas,ze maz ma mniejsze potrzeby seksualne niz ty i co z atym idzie jestes niedopieszczona.Podaj jakis temat oprocz seksu gdzie bierzesz udział?

Gość pa USJQghe
Sabide nie wiesz o co chodzi,to sie nie wtracaj

pa USJQghe ok moze nie wiem o co chodzi ale jesli jej facet jest sportowcem to czesto jest tak ze jesli osoba cwiczy uprawia jakis sport to poziom popedu seksualnego spada.. dlatego sa odzywki z johambina ktore faceci czesto stosuja :)

Gość facio facio
Temacik pocieszających się grubasek? :D Ja wolę wiotkie i dziewczęce. Potężne ksztalty u kobiet wzbudzają we mnie lęk. :D

pomaranczo..czytaj uwaznie..a jak nie umiesz to zapraszam do szkoły:-P tam ucza czytac ze zrozumieniem..Sabide👄 pozdrawiam odczytaj @

Sabide ja tylko informuję... Jeżeli któraś Pani ma ochotę kulturalnie porozmawiać zapraszam. Prawiczek19lkr - Ja tam nie widzialem zeby moja partnerka sie pocila czy czerwienila. Wrecz przeciwnie bardzo dbala o siebie, zawsze byla czyściutka, mięciutka, cieplutka i pachnąca...