Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

wplyw nerwow na dziecko

Polecane posty

Powiedzcie mi mamy ktore juz urodzily i byly nerwowe przez okres ciazy czy urodzilyscie nerwowe dzieci, placzliwe itp

Gość castelia
JA byłm nerwowa w ciąży i moje dziecko jest płaczliwe i szybko się denerwujue. ma teraz 10 miesięcy, a ja mam nadzieję że to jej minie z czasem.

Gość mam to samo choć jestem
ja się denerwowałam w ciąży i jako maluch moje dziecko nie było nerwowe, mam inny problem bo ja dalej jestem nerwusem i moje dziecko zaczyna nim być teraz :(

Gość wafel ryżowy
ja miałam sporo stresu w ciąży i byłam kłębkiem nerwów, a dziecko mam pogodne i spokojne. nie martw się na zapas.

Gość ja cala ciaze
bylam nerwowa i to bardzo a moj synek to aniolek i wogole nie jest nerwowy. czasami tylko jak sie zdenerwuje teraz to po jakims czasie widze ze on jest troszeczke drazliwy tak to jest grzeczniutki.

Gość znerwicowana_ciąza
Też byłam nerwusem a dziecko zupełnie odwrotnie. Pogodne, uśmiechnięte no niesamowicie grzeczny :)

Gość mialam duzo nerwow
i stresow w ciazy i dziecko niestety tez jest neruskiem. Ma dopiero 3 mce i mam nadzieje ze ''wyrosnie'' z tego

a czy wy tez ciagle placzecie . Bo ja ciagle rycze jakby mnie mieli zabic. szlocham i nawet czasem oddechu zlapac nie moge:( prawie dzien w dzien:(

ja miałam zagrożoną ciążę- żyłam w niesamowitym stresie.Dziecko było bardzo spokojne i pogodne.reguły nie ma

Gość faszna
ja byłam bardzo nerwowa w ciąży, miałam duzo stresujących sytuacji typu lot samolotem którego bardzo sie bałam, matura. teraz moje dziecko jest małym nerwusem płacze bije ah.... gdybym wiedziała wcześniej co dzien piła bym melisę. ale moje dziecko ma azs moze to jest powodem jego nerwów a nie to jaka byłam w ciąż???????