Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zrospaczona nie

Boże moje włosy.... Już nie wiem co robic!!

Polecane posty

Strasznie wypadaja!! Dziś myłam włosy i normalnie garściami wypadały... juz nie wiem co robic!!

Gość oaiaiaiaaiiaia
a ja wyrywam :D

Gość xddddee
Trzeba do lekarza

Gość majciochy w grochy
sa na to bardzo dobre maseczki ziolowe :)

no ale prosze was.. mam dopiero 17 lat. zawsze miałam ładne włosy wszyscy mi mówili a teraz sa takie zniszczone. Wypadaja, jak nałoże odżywke to jest jeszcze gorzej bo przy spłukiwaniu połowy włosów nie mam ... :(:(:(:( Do tego puszą się na koncach mimo że je obcinam.

do autorki nasrać w majti i tak chodzić to juz ze 3 lub 4 temat od wczoraj,napisałam 3 topiki wstecz NIE DUBLUJ ludzie!!! modki sie opierdalają,jeśli nie zaprzestaniecie zasmiecać forum to zginiemy i zgnijemy w tym syfie najpierw majkel to majkel tamto,pozniej czy podniecaja ws wasi bracia,wy sami,ojcowie wezcie za robote a nie zawracacie ludziom dupę

Gość majciochy w grochy
ja jak mialam 17 lat uwielam sie na blond.l rozjasnilam sobie wlosy do platyny , wylazily mi garsciami. Poszlam do fryzjera obcielam na dlugosc 2 cm ( z wlosow do pasa) i zaczelam wcierac zoltko jajek przed umyciem. teraz mam grube , lsniace i zdrowe wlosy. moja siostra stosowala ziola

Gość do mozynek bambo
1.kup sobie wax 2.zastosuj glinkę 3. zastosuj henne na włosy, dobrze odżywia 4.uzywaj szamponu dla dzieci, najlepiej bambino bo ma chyba najprostszy skład, nie podrażnia skóry... NIC CHEMICZNEGO NIE STOSUJ

popieram wypowiedz przedmowcy ale bez hny..Hna choc ziolowa zawiera duze ilosci ołowiu..poniewaz wnika w luske wlosa, wypelniajac ja ..tym samym prowadzi do obumierania:-) Kup witaminki i łykaj, stosuj wax, myj wlosy delikatnymi szamponami(tylke nie przeciwłupiezowymi)..nie susz suszarka ..po miesiacu zobaczysz roznice:-)

Gość do mozynek bambo
chna zawiera ołów????????????????????????????????????????? :O:O:O:O

Gość do mozynek bambo
wyjsnienie - henna nie zawiera ołowiu, tylko jak się na jakieś gówno trafi

Gość Kosmetyki DORA
maja linie na wzmocnienei koszt ok 125 zł zalezy w jakiej aptece za cały zestaw w skład którego wchodzi szampon i ampułki

Gość Kosmetyki DORA
uzywałam kosmetyków wax sa dobre ale nie rewelacyjne jak Ci tak włosy wypadaja to wax nie pomorze niestety

a jak się tą wode brzozowa stosuje? Kupie sobie i jeszcze szampon bambino mam nadzieje ze mi nie wytłuści włosów.