Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwayspatient

wpadka ?

Polecane posty

Gość alwayspatient

Mam powazny problem. Wczoraj kochałam sie ze swoim chłopakiem. Nie zastosowalismy zadnego zabezpieczenia i prawdopodobnie podczas stosunku mój chłopak miał wytrysk. Najgorsze jest to, że nie jest tego do konca pewien. Penis nie był głęboko. Z tego co wyliczyłam mam dni niepłodne, lecz boje sie ze mogło dojsc do zapłodnienia. Dobrym rozwiązaniem będzie zastosowanie tabletki "po" . I prosze o nie pisanie komentarzy w stylu "tzreba było sie zabezpieczyc" po kazdy jest tylko człowiekiem a takie sytuacje zawsze będą miały miejsce. Prosze o jakiekolwiek informacje !

Gość tak tabletka po
i głowa spokojna w koncu po to są...

Gość nieważne jak głęboko był
jeśli nie jesteś pewna czy to płodne dni, i czy wytrysk był czy nie - leć do gina. Masz 72 godziny na zażycie Postinoru. Gdybym nie chciała dziecka zażyłabym na wszelki wypadek na twoim miejscu

Gość alwayspatient
Mogą byc jakies skutki uboczne po zażyciu tabletki, jesli jednak nie doszło do zapłodnienia ?

Gość czarna koala
idz po tabletkę po, i bedzie OK. skutki uboczne - generalnie krwawienie z dróg rodnych i uczucie rozbicia. rzadziej o wiele bóle brzucha, bóle głowy, uczucie "darcia" w nogach. PS. jak chłopak moze nie być pewien tego czy miał wytrys czy nei?...

Gość alwayspatient
Miał dziwne uczucie jakby pewnis nagle przestał stac , a wczesniej było ok. Szybko wyjął , powiedział ze takie uczucie miał pierwszy raz wiec nie jest pewnien czy doszło do wytrysku.

Gość alwayspatient
Daruj sobie takie wypowiedzi.

Gość Gerimo
Stosunek przerywany, to nie jest rodzaj antykoncepcji. Jeśli masz dni płodne i decydujesz się mimo to współżyć z facetem, to prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę, a bieganie co misiąc po postinor, to nie najlepsze rozwiązanie, taniej i łatwiej używać prezerwatyw.

Gość alwayspatient
Ale ja podkresliłam, ze odbyło sie to w ciągu dni niepłodnych.

Dziewczyny Ci radzą, by poszła do lekarza po postinor/escapelle, by uniknąć ewentualnego zapłodnienia... A Ty piszesz, że to były dni niepłodne. To albo były niepłodne i nie boisz się ciąży, albo mogły być niepłodne i masz obawy - więc działaj, by później nie było płaczu. Czasem kobiety zachodzą w ciążę, choć kochały się podczas okresu lub pod jego koniec - a to teoretycznie dni niepłodne. A to niespodzianka, prawda? Nikt nic za Ciebie nie zrobi, sama musisz zdecydować, co chcesz zrobić w tej sytuacji. Pamiętaj tylko, że czas ucieka.