Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkammmm

obraczka na palcu

Polecane posty

Gość anulkammmm

dzis przezylam szok moj ex dodal zdjecia na nk i na jednym z nich wydaje mi sie ze ma obraczke, rozstalismy pol roku temu wiec nie sadze zeby zdazyl sie tak szyko hajtnac...a poza tym wydaje mi sie ze wtedy zamiescil by jakies zdjecia na nk.bardziej prawdopodobne wydaje mi sie ze mial juz zone jak ze mna byl...to by tlumaczylo jego dziwne zachowanie...nigdy nie zaprosil mnie do siebie,czasem nagle odwolywal spotkania, nie chcial mnie poznac ze znajomymi nie wychodzilismy nigdzie razem i spotykalismy sie 2 razy w tygodni i to nigdy w weekendy...to byl typowy dran ale ta wiadomosc mnie przerazila....przeraza mnie mysl ze bylam ta druga,kochanka z ktora zdradzal zone...kusi mnie zeby go zapytac ale nie mamy juz kontaktu od paru miesiecy ...ta niepewnosc doprowadza mnie do szalu

Gość a wczesniej to wszystko nie
wydawalo ci sie podejrzane ?!

Gość anulkammmm
tlumaczyl mi sie ze jest zapracowany

Gość anulkammmm
jestem w strasznym szoku....nie wiem juz sama moze to jakis sygnet...w sumie nie widac dokladnie co ma na palcu ale wydaje mi sie ze to obraczka. na ktorej rece i palcu nosi sie obraczke a na ktorym sygnet??

Gość to może
wejdź w liste jego znajomych i wpisz jego nazwisko. Kto wie, być może wśród wyświetlonych osób o tym nazwisku będzie również profil jego żony wraz ze wspólnymi zdjęciami. Kobiety są próżnymi ekshibicjonistkamii i zazwyczaj lubią się pysznić tym że mają męża, dzieci..

Gość załamanaaaa21
tez to przerabialam, hehe, mial zone...uwierz ;/

Gość anulkammmm
nie ma w znajomych nikogo o tym nazwisku ale jego zona w sumie nie musi miec profilu

Gość anulkammmm
:(

Gość jsfjksfhjd
skopiuj to zdjecie i wytnij tylko kawalek tak zeby bylo widac dlon, bez twarzy i podaj nam link to ocenimy czy to sygnet czy obraczka.

Gość
O żesz w morde jeża-a nie łatwiej nie zagladać na profil? Co cie interesuje to co było? Olej faceta-zostawił cie jakis czas temu to nie warto do niego zagladać. Pierwsza zasada porzuconych-nie zagladac na nasza klase. Ech wy kobiety-bedziesz teraz analizowac wszystko i znów sie zastanawiac. A tak btw. Sam kiedys po rozstaniu z dziewcyzna nosiłem obrączke. Dlaczego? Bo taki miałem kaprys. Bo dosć głupich lasek miałem to sobie odstraszalem-chcialem miec spokój. I tez widzisz jakies wytłumaczenie jest. A koleż może i jest zonaty-ale co cie to obchodzi-juz od jakiegos czasu z nim nie jesteś ;)

Gość anulkammmm
a gdzie mam wrzucic?bo nie bardzo wiem jak ;/

Gość zofijlka23
obrączka jak bum cyk cyk

Gość cghvbgfh
zapytaj sie go w komentarzu pod zdjeciem czy to na palcu to obroczka i czy mial ja tylko sciagal jak sie pol roku wczesniej z toba spotykal

Gość anulkammmm
czyli uwazacie ze to obraczka?a myslicie ze w ciagu pol roku moglby sie hajtnac?

Gość jsfjksfhjd
niekoniecznie.....zbyt male i niewyraznie zeby byc pewnym na 1oo. nie masz nic wiekszego????????

Gość anulkammmm
nie mam

Gość jsfjksfhjd
jesli to obraczka to opcji jest wiele, moze jest zponaty od dawna, a moze mial narzeczona w tym samym czasie jak se z toba spotykal i rzed slubem chcial sobie poszalec na boku a moze zalayl ja tylko do zdjeci atak na faze na nasza klase, ciezko stwierdzic, zapodaj wieksze zdjecie, albo zwyczajnei podjedz do niego do domyu ktoregos dnia i zapytaj, jak wyjdzie zona to powiedz ze ulotki roznosisz ;) albo powiedz prawde. opcji jest wiele.

Gość jsfjksfhjd
przez polroku mozna sporo, pewnie mial kilak paneinek w tym samym czasie ot cala filozofia, a moze faktycznie dla jaj wrzucila takie zdjecie. podjedz do niego i wprost zapytaj, jelsi cie nie wpusci tzn ze nie mieszka sam i odp masz na widelcu.

Gość Maaggdalena
Bylo minelo, co cie moze obchodzic to teraz? daj facetowi spokoj i zajmij sie soba. Pewnie cie rzucil i przez te pol roku nic nie robisz, tylko go sprawdzasz. Zalosne

Gość marysia92
pokaz te fotke, to Ci powiemy:) dawaj!