Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marnana

Mam prorocze sny

Polecane posty

Gość marnana

Mam prorocze sny związane ze śmiercią ważnych osób [osobowości telewizyjnych i rodziny] praktycznie zawsze się sprawdzają w śnie widzę twarz osoby bądź imię i nazwisko na kartce i miejsce śmierci ,czasami widzę też narodziny matkę z małym dzieckiem,moja mama też tak miała wyśniła własną śmierć ja tez miałam sen z nią w dzień poprzedzający wypadek w którym zginęła. Jak myślicie co to jest?

Gość II stopien alkoholizmu
Masz poprostu II stopien alkoholizmu . Pij wiecej !

Gość miiiimmmii
ja nie pije.

Gość tzw zwidy masz
kolega ma racje to od gorzaly !

Gość Co to może być
A ja Ci wierzę :)

Gość marnana
gdy tylko ranne wstaną zorze i gdy mocz mnie z łózka wygoni , sprawdzam czy nie jestem na liscie najbogatszych Polek. gdy już sprawdze to przyodziewam zakupiony w szmateksie strój po francuskiej kasjerce z Tesco a nastepnie udaję się na cmentarz i sprawdzam czy nie pogrzebano kogos kto mi się snil.

Gość mam dokladnie to samo
ale nie uwazam tego za cos nadzwyczajnego, dlatego nie widze sensu sie rozpisywac nad tym tematem

Gość marnana
wo gule to dziękuje za podszywanie sie pod mój nik osrany huju w wieku przedszkolaka ! No nie wiem co z tym robić ,to trochę dziwne..

Gość anna400
Albo ignoruj albo rozwijaj swoje zdolnosci. Ja tez mam sny prorocze. Staram sie skupiac na moim wewnetrznym ja, podchodzic do tego ostroznie i powaznie. Snia mi sie tylko zle wydarzenie i tylko te, ktore dotycza osob, z ktorymi jestem szczegolnie zwiazana, albo ktorym dobrze zycze. Mysle, ze powinnam zaczac ostrzegac te osoby ale wiem, ze nie kazdy wezmie mnie na powaznie.