Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokietereczka

kobietki co robicie z chłopakami?

Polecane posty

Gość kokietereczka

nie chodzi mi u o seks ani żadne tego typu sprawy, jestem ciekawa co robicie ze swoimi słonkami w wolnym czasie :) tak, żeby się nie nudzić. wiadomo, zawsze można coś wymyśleć z drugą połówką, ale chciałabym sama wynaleźć nowe zajęcie. prócz oglądania filmów, spacerów... więc jak?

Gość sprzątamy
:o

Gość Dasiy_
Zagrajcie w karty! jedźcie do wesołego miasteczka, nad jezioro.

spacery (xd) dyskoteki scianki wspinaczkowe robienie jedzenia :) uwielbiamy to i takie inne tam rozne:P ja lubie lazic wiec najwiecej lazimy :D

jaddziemy na basen, na staw, na lody, pizze itp chodzimy do kina robimy wspolnie cos do jedzenia lezymy i odpoczywamy masujemy sie duzo by pisac zalezy na co mamy ochote :P

jak byla mega burza to wylaczylismy kompa i tv z kontaktu i....gralismy w statki ;p

Gość kokietereczka
heh :) to fajnie :D bo ja to przeważnie z nim siedzimy u niego albo spacerujemy :o chciałabym cos innego... pare razy byliśmy na bilardzie, kiedys, dawno dawno w kinie. teraz moj Kochany stwierdzil ze się zmienilam ostatnio i jest jakis trochę oschly. a ja zaczynam odczuwać rutynę. no i chcę mu to jakos wynagrodzic i porobić coś ciekawego. problem w tym, że on wiecznie jest na nie :P

dokladnie wiem co to znaczy rutyna:o ja mojemu powiedzialam ze jest nudny, od tamtej chwili zabiera mnie ciagle na dystkoteki bo lubie sie wyszalec na parkiecie, mimo ze on tak srednioo :D

Gość zrup mu loda

Gość kokietereczka
no mój wlasnie tez:P jestem z nim prawie 2 lata. mam osttanio wrażenie ze ciągle to samo. ze sie nudzimy. że nawet powoli nie mamy o czym gadać.. ja tam jestem rozgadana, ale jak on milczy to sama się zamyka, co będę nawijać bez końca? nie o to chodzi w rozmowie. poradźcie coś dziewuchy:)

Gość kokietereczka
robienie loda i seks to inna kwiestia:P nie mieszajmy tych spraw, teraz mowa o innych czynnościach

Gość kokietereczka
robienie loda i seks to inna kwiestia * w sensie inna kwestia od wychodzenia do kina itp zajęć

-podrozujemy (po okolicy jak i wypady zagraniczne na weekendy) -gramy razem w dawn of war -robimy pikniki w parku -robimy grilla -gotujemy -idziemy do kina/restauracji -idziemy do sklepu z komiksami -robimy zakupy -sprzatamy dom :-D

moze powiedz temu swojemu poprostu ze chcialabys z nim wyjsc czasem bo Ci sie nudzi :) rozmowa to najlepszy sposob ja lubie tez jezdzic nad jezioro czy rzeke, wiec jesli macie gdzies takie w okolicy to moze sie wybierzcie??? nam jest zawsze milo wtedy :) jest tez troche inna kwestia jak koles nie ma np pracy bo wtedy mozliwosci sa ograniczone, wiem cos o tym.. ale jest duzo sposobow by sie fajnie bawic:) skad jestescie??

zakupy gotowanie-moj uwielbia sam robic przetwory na zagryszke tzn w sezonie grzyby marynować,smalczyk z cebulka i skwareczkami wytapiac,róznego rodzaju kompoty,ogorki malosolne,sledzie(fuu) idziemy razem na browarka na miasto,na fast fooda od wielkiego dzwonu,poszwedac sie po starowce na plaże,na molo na lody i wieczorny rajd po osiedlu jak sobie nakladam upiekszajaca maske na twarz to i jemu,robie mu pedikiur i manikiur ot czasami wypozyczamy doby film,browarek i popcorn po 21(w sezonie) idziemy na hustawki bo ja bardzo lubie ale jak nie ma juz dzieci do jakijs przytulnej kawiarenki na pyszna kawe i ciacho do kina na kregle(mam po nosem) gramy w ping ponga na stole osiedlowym na wystawy naukowe,historyczne,noc muzeow itp

Gość lulinkkka
-wspolna kapiel -jazda konna -golf -jak cwiczycie to razem na silownie -zrobcie seans filmowy -kolacja dla dwojga inaczej-raclette grill -wspolne sniadanko w lozku -jedzcie pod namiot na weekend -lub do jakiegos romantycznego miasteczka -do lasu np.na grzyby-duzo czasu na rozmowy:) -

wsiadamy do pociągu i jedziemy przed siebie robimy różne wypady w stylu lasy, wody, ogólnie natura chodzimy do restauracji chodzimy na piwo do knajpy popijamy drinki w domu kochamy się gotujemy( ostatnio robiliśmy pierogi) remontujemy rozmawiamy ŚMIEJEMY SIĘ opowiadamy sobie głupoty sprzątamy oglądamy filmy, często Skurcza:D słuchamy muzyki wkurwiamy sąsiadów robimy zdjęcia kapiemy się w wielkiej wannie paląc szlugi i pjąc piwo

Gość kokietereczka
dzieki za wypowiedzi. rozmowa wiem że najlepszym sposobem jest, ale akurat teraz zostaly mi 2 dni do jego wyjazdu więc chyba jak wróci spod namiotu to pogadamy:) mamy, mamy tutaj stawiki i rzeczki, wiem doskonale że można tu miło spędzić czas:) jesteśmy spod Warszawy, możliwosci finansowe ograniczone - koleś pracy nie ma... bo jeszcze się uczymy :P mamy po 18 lat dopiero

Nasze spotkania są zawsze ciekawe. Praktycznie nigdy nie siedzimy w domu. Zawsze gdzieś się wybieramy. Czyli: * Często chodzimy do kina * Bilard lub kręgle * 2 razy w tygodniu imprezy * Kluby * Chodzimy razem do szkoły tańca (umiemy świetnie się ruszać :)) To jest ekstra. Zapisujcie się :D * Co tydzień kolacja w restauracji * jeździmy na wyścigi samochodowe * co jakiś czas wyruszamy w Polskę na wycieczkę * Odwiedzamy muzea, galerie

Gość mmmmmmmhj
my to roznie :D -spacerujemy -idziemy do mnie albo do niego- -jezdzimy na rowerach -robimy zdjecia -bilardzik ,kregle

spoko wiem jak to jest gdybys byla ze slaska to bym Ci mogla polecic kilka miejsc ale tak to chyba zadaleko :classic_cool:

Gość kokietereczka
hah Aden, może kiedys :D no wlasnie, wszytsko pięknie, fajnie, ale mój chłopak do teatru/galeri.muzeum to neichętnie:D to akurat w sumie nic takiego, każdy lubi co innego gorzej z tymi finansami, bo kręgle, kolacja, deser nawet... wszystko kosztuje :o a cięzko codziennie od rodziców brac tyle kasy żeby iśc do kawairni czy kina

no dokladnie, ja jeszcze nieletnia jestem wiec mama mi daje, ale on skonczy zaniedlugo 21 lat.. chociaz probably bedzie mial w koncu robote :) a co ten twoj lubi?? moze disko?:P

Aden, ale i tak możesz polecić, tak sie składa, że może zaglądają tu osoby ze śląska (czytaj ja;)) może o jakimś nowym miejscu się dowiem;)

hmm polecam Jezioro Zywieckie i Miedzybrodzkie sa obok siebie:) i na Ostrawe warto sie wybrac do naszych czesinkow bo dyskoteki maja nieziemskie:)

Hm, my dyskoteki akurat stanowczo \"niet\" ale koncerty rockowe owczem :P

Gość kokietereczka
co moj lubi? z kolegami pić :D Tańczy niechętnie. same problemy, ah :D:P

Gość kokietereczka
jest tu ktos jeszcze?