Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejejejejeje534

chcielibyście mieli WIELKI MECZET W WARSZAWIE?

Polecane posty

Gość ojejejejejeje534

Ostatnio ktoś sie mnie tak pytał, że chcieliby w Warszawie postawić WIELKI MECZET na miejscu Pałacu Kultury i Nauki. Ani kultury ani nauki - lepiej już postawić meczet. Co wy na to?

Gość ojejejejejeje534
No ja byłam za tym. Po co żyć słuchajcie poprzednią epoką. Idźmy z duchem czasu. Bądźmi ŚWIATOWI. Ja bym to rozwaliła i wybudowała meczet. No ale trzebaby dyskusji jakiejś...

Gość różaburger
bardzo niesmaczny żart ! już wolę magdonald niiż maczet

Gość ojejejejejeje534
W końcu tak naprawdę w Polsce i tak nikt nic nie robi tylko łazi do kościoła - taki kościół czy siaki, ani by nikt nie zauważył, że tym razem przylazł w niedzielę do Allacha. Moja opinia. A i grzechu nie ma - pamiętaj aby dzień święty święcić. Ktoś tylko mógłby westchnąć - tu chyba kiedyś stał taki ruski pałac.... a teraz tu wszędzie widzę tylko meczety...

Gość ojejejejejeje534
Magdonald to i owszem - zamiast budek odpustowych. Niech będzie. Ale jednak trzeba się trzymać lini ŚWIATOWEJ. A Obama to niby co. MAGDONALD jest? No co ty...

Gość ojejejejejeje534
Obama to jest MARTIN LUTHER KING słuchaj, a nie MAGDONALDS. Dostałbyś w japę gdybyś mu tak powiedział... ach co wy wiecie o zyciu tu wszyscy... żyjecie w jakiejś polskiej kałuzy... chcecie się sklonować może?

Gość różaburger
Donald czy Magdonald to jednak Obama jest Barak :( i w Warszawie w centrum to własnie baraki stoją i barakują centrum budki z kebabem i hot dogiem

Gość ojejejejejeje534
Pomiędzy budkami MAGDONALDS przy wielkim MECZECIE w Warszawie powinna powstać siedziba sekty CLONAID. I tam możecie się klonować. Jak macie za co.

Gość ojejejejejeje534
To jest nauka - to bedziecie wiedzieć. I wiara też przy okazji!!! A jeśli chodzi o kulturę... no cóz... najwyższa kultura jest od Arabów. Nawet bUTY trzeba zdjąć w kościele, uklęknąć. U nas tak nie ma. Później ksiądz wrzeszczy, że mu brudzą jak butów nie wycierają. O - a tam buty trzeba zdjąć. Można się zastanawiać czy warto taki wynalazek do tradycyjnych kościołów polskich przenosić, ale... kto wie? EN. PS. trzeba klękać, bić pokłony - trochę gimnastyki nikomu nie zaszkodzi. A u nas to jak dupą capną to im się już nic nie chce. Ani klęknąć na przeistoczenie. A tamci? Jednak w górę ręce , w dół, siad po turecku... jednak to coś znaczy...

Gość ja ją znam
🖐️

Gość a ja lubię schizofreniczki
🌻

Gość ojejejejejeje534
Eeeeeeeee tam - po co im CLONAID. Wystarczy Madonna. I ... ? A taki jeden... hrabia. Z gołą dupą.

Gość anonimowy wielbiciel
no wróciłaś nareszcie :) wyleczyłaś się z Majkela? :)

Gość ojejejejejeje534
U siebie był z gołą dupą ale w Polsce sie dorobił. U koryta. Tu wszyscy tak lubią. Polej trochę polej... Dżako czemu ty umarłeś?

Gość anonimowy wielbiciel
właściwie to jakbym chciał to bym nawet nie musiał wychodzić z domu żeby wejść do meczetu tylko musiałbym iśc tyłem żeby nie zachaczyć o wieszak tam wisi kurczak a ztego kurczaka bedzie kebab a jak taki duży kebab z małego kurczaka? już mówię kurczaki są połączone, pewwnie też sklonowane, a mówią o modyfikowanej żywności tyle globalistyczni arabowie

Gość ojejejejejeje534
Nie. Nie wyleczyłam się z Majkela. Forsa, forsa, forsa... :( A czy sie wyleczę to się okaże dopiero. Zależy co mu wyjdzie z sekcji. Źle mu pierwszą pomoc zrobili. Będą się sądzić. I dobrze - przynajmniej coś się będzie działo. Ale spieprzyli tego Dżako. Ale sam się spieprzył :(

Gość dżako
wszyscy umierają taka kolej rzeczy :( ale Ty już nie pij więcej

Gość ojejejejejeje534
Po pogrzebie Dżako - boga rządzi nami RASA CZARNA. Jezu - jak to się stało? Teraz jest rasizm w drugą stronę. Mój Boże - a czy ja jestem zwierzęciem? Czy ja od zwierząt pochodzę? Ale tak będzie. Już nie Araby - już CZARNA JAK SMOŁA rasa jest najwyższa. Aż odetchniemy gdy pewnego dnia zobaczymy obok nas BIAŁEGO ANIOŁA. Ale to nie będzie Dżako. No w każdym razie wątpię.

Gość ojejejejejeje534
Moim zdaniem ten Dżako zamiast SZPRYCOWAĆ miał sie KREMOWAĆ. I to takie konowały w tym USA. Wezmę próbke skóry i dokładnie stan przebadam. NIE WIERZĘ, że dokładnie sprawdzali co mu sie stało. On miał sie smarować cały to by go nie swędziało. A on brał przecibólowe, znieczulające. STRASZNE. HORROR. Moje zdanie. Na koniec poszedł mu rozrusznik, ale chyba myślał, że ma zawał bo po co mu tyle tej adrenaliny ładowali. Bo on nic nie je. Pewnie temu. Bo on był NA DIECIE - tak pisali. Miał być lekki. Aaaaaaaa sama nie wiem.

Gość nie w tym rzecz co chciałaś
[A jeśli chodzi o kulturę... no cóz... najwyższa kultura jest od Arabów. Nawet bUTY trzeba zdjąć w kościele, uklęknąć. ] "ałgument" nie do odparcia :O banda prowokatorów :D 🖐️

Gość aaaaalllllllllliiiiiiiikkkkkkk
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli rejestrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

Gość ojejejejejeje534
dżako umarł na CARDIAC ARREST bo miał iść do więzienia. A jak w pidżamie do sądu przyszedł to to był OSTATNI moment, żeby go wysłali do psychiatry. A nie powinni? A oni mu to dali wygrać? Zgadnijcie czemu? Ja wiem.

Gość ojejejejejeje534
Jak można nie wysłać do psychiatry osoby, która do sądu przychodzi w PIDŻAMIE. Nie rozumiem. Przecież wtedy już był w długach. Bez sensu. Wiecie czemu on to wygrał? Bo on KOCHAŁ DZIECI - pierdoła równa. Z tego wszyscy lali i tylko "I co dalej Dżako?" I tyle. A on miał wszystkich w dupie bo jego tak wszystko bolało już, a później było tylko gorzej i gorzej...

Gość haHAHAhahaHA co ma wspólnego
Jacko z meczetem ? :D

Gość alpacinofan
No a czemu nie? Ostatnio był muzułmaninem przecież i chodził na spotkania sekty CLONAID żeby sie sklonować. Tak planował. No ale...

Gość nie no daj spokój był muzułman
inem bo miał kłopoty (oskarżenia o molestowanie) wyprowadził sie do emiratów czy do kuwejtu itd..

Gość alpacinofan
Mnie się wydaje że to było tak - on uważał, że jego dom jest warty 500 milionów, a dawali mu 100 za to. Może on go kupił za 500 a po jakimś czasie był wart już 100? Nie wiadomo. Przecież pieniędzmi szastał na prawo i lewo. Kto to wie? W każdym razie w 2003 twierdził, że ma miliard. A nigdzie NIGDZIE nie pisze ile kosztował go ten dom na miesiąc. Tam pracowało 70 osób. I tak sie opłaca w życiu być dobrym. Teraz pewnie beczą jacy byli głupi. Mieliby robotę do końca zycia, ale cóz... woleli być bezrobotni.

Gość alpacinofan
Willa kosztowała 100 tysięcy na miesiąc. A ten jego Piotruś pan land? Mnie się wydaje, że on był cwany NIEMOZLIWE. Nic nie robił, a kasę miał. No to go wkopali w koncerty. A on się zgodził, ale później może i żałował. ???