Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkAAAA

BRAK OKRESU... TEST SIE MYLI ??

Polecane posty

Gość darkAAAA

WITAM MAM TAKI PROBLEM. OTÓŻ JESTEM PIATY MIESIAC BEZ TABLETEK ANTY. ZAZWYCZAJ KOCHAMY SIE Z CHŁOPAKIEM "STODUNKIEM PRZERYWANYM" NIGDY NIE KONCZYL W SRODKU. JEDNAKZE 4 LIPCA SKONCZYL TAM - Z OBLICZEN WYNIKA ZE TO DNI NIEPLODNE. JEDNAKZE WEDLUG MOJEGO CYKLU OKRES POWINNAM DOSTAC WCZORAJ CZYLI 9 LIPCA - A TU CISZA I ZERO BÓŁU. DZIS ROBILAM TEST NEGATYWNY. CZY MÓGŁ WSKAZAC BŁĘDNIE ????//

nie krzycz!! albo test sie myli albo za wczesna ciaza i nie wykrywa idz na testy z krwi tylko one dadza ci odp na twoje pytanie

Gość darkAAAA
ale czy nawet jesli jest wczesna ciaza to i tak nie ma miesiaczki.. ?? czy w dni hm podobno niep\lodne mozna zajsc ??

" ale czy nawet jesli jest wczesna ciaza to i tak nie ma miesiaczki.. ??" no a słyszałaś kiedyś o kobiecie która jest w ciąży i ma miesiączkę? :O jasne, że jak jest ciąża to miesiączki nie ma! czy w dni hm podobno nieplodne mozna zajsc ?? można.

jesli dni niepłodne przed owulacja, to mozliwosc jest bo plemniki mogły przezyc, jesli sni płodne po owulacja a wiesz ze ona wystapiła to nie ma szans na zajcie w ciaze

Gość darkAAAA
w takim razie mam nadzieje ze mój test sie mylił. robilam go popoludniu (taki ktory mozna robic o kazdej porze dnia) jesli jutro nie bedzsie okresu to zrobie nastepny. chociax obawiam sie ze to malo prawdopodobne zebym zaszla w dni hm tzw nieplodne.

a te dni niepłodne to wyliczylas?? czy zaobserwowałas?? przed czy po owulacji sie kochałas?? i wiesz keidys mialas owulacje??

Gość darkAAAA
tak jak pisalam wczesniej cykl mam 28 dniowy. okres powinnam miec wczoraj. Z obliczen kalkulatora wynika ze najwieksze prawdopodobienstwo zajscia mialam 25 czerwca. przed i po tej dacie kochalam sie ale "stodunkeim przerywanym" nie skonczyl w srodku. natomiast skonczyl dnia 4 lipca - jednak to dni nieplodne. a okresu nie ma.odczuwam tylko ból co jakis czas w lewym boku.

Gość Niech ona
A ja owszem - słyszałam (i to od ginekologa) że miesiączka może występować też z początku ciąży. Zresztą tu na tym forum kiedyś kobieta pisala (nie jedna) że miała miesiączkę do 3 miesiąca ciąży.

no sa kobiety ktore sie upieraja ze miesiaczki nie moze byc w ciazy a sie tez wypowiadaja ze miały w pierwszych miesiacach, ja osobiscie wiem ze bede miec normalnie miesiaczke jak bede w ciazy ze wzgledu na moja budowe (mam dwie macice) wiec miesiaczke bede mmiec juz mi to lekarz powiedzial ale wszystko zalezy od organizmu wiec nie mozna sie upierac ze napewno jest albo napwwno nie ma

a stosunek przerywany to niestey zadne zabezpieczenie wiec prawdopodobienstwo ciazy jest

Gość darkAAAA
edessa .... bede szczesliwa jesli będzie - juz sie na to nastawilam. dzisiejsza jedna kreska mnie rozczarowala :( ale msam jeszcze nadzieje :)

Gość karate kid 5
nicola jak jest sie w ciazy mozna miec okres do 3-4 miesiaca , nie taki jak zawsze ale jednak jest . czasem dziewczyny mnie zalamuja , nie znaja swojej fizjologii :O

Gość ewaaaaaaaa
chcialabym aby w moim przypadku dni nieplodne okazaly sie plodnymi,. zeby okresu nadal nie bylo a test kolejny wyszedl pozytywny.

Gość darkAAAA
JA MAM PODOBNIE. OBY OKRESU JUTRO DALEJ NIE BYLO I ZEBY TEST OKAZAL SIE POZYTYWNY... MIMO STOSUNKU W DNI NIEPOLODNE./