Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolyna

czy ja się mogę dowiedzieć...

Polecane posty

czemu Turcy i wszelkie Araby mają Polki za łatwy cel? czasem wchodzę na jakis miedzynarodowy czat [ang ćwiczę :classic_cool: ], jakis Turek sie odezwie i pyta...skąd jestem...to ja na to Polska...a on na to veryyyyy goooood...to ja na to się rozłączam...bo juz wiadomo, co myśli taki jeden z drugim :O więc pytam się...kto nam taką opinię zrobił? :O btw, nie jestem rasistką...ale nawet taki latynos to zauważył...ten stosunek Arabów do Polek, qwa :O

Hayrettin Koldas- żigolak, oszust i kłamca. na pozór mily, czarujący, uprzejmy. Z calego Sun Club chyba najlepiej po angielsku mowił. Przez cale wakacje dzwonil codziennie, pisał, ze kocha i tęskni. jak tylko wakacje sie skończyły zerwał kontakt. Potem sie dowiedziałam, że to tylko taka zabawa dla tych kolesi. Rozkochać w sobie jak najwięcej dziewczyn, a potem chwala sie przed kolegami ile smsow i telefonow dostaja - wygrywa ten ktory zaliczyl jak najwięcej. Dla niego to tylko zabawa, dla mnie złamane serce i przeświadczenie, ze jestem tania dzi**a. Spałaś z nim? Kiedy sie spotykaliście? Ja w pierwszej polowie lipca.

Hayrettin Koldas- żigolak, oszust i kłamca. na pozór mily, czarujący, uprzejmy. Z calego Sun Club chyba najlepiej po angielsku mowił. Przez cale wakacje dzwonil codziennie, pisał, ze kocha i tęskni. jak tylko wakacje sie skończyły zerwał kontakt. Potem sie dowiedziałam, że to tylko taka zabawa dla tych kolesi. Rozkochać w sobie jak najwięcej dziewczyn, a potem chwala sie przed kolegami ile smsow i telefonow dostaja - wygrywa ten ktory zaliczyl jak najwięcej. Dla niego to tylko zabawa, dla mnie złamane serce i przeświadczenie, ze jestem tania dzi**a.

Gość to calkiem proste
"czemu Turcy i wszelkie Araby mają Polki za łatwy cel?" z doswiadczenia

Gość piekna riposta
Potwierdzam, z doswiadczenia ;)