Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantykk

Smak zdrady

Polecane posty

Gość gość
A jak dużego masz ?

Gość gość
pierwszy raz zdradzilam 2 miesiace temu, do teraz nie czuje wyrzutow sumienia... aktualnie umawiam sie na 4 sex-randką ...

Gość gość
Witam mam na imie Jowita bendąc 25 l po ślubie chce sie tej odskoczni od codzienności sprubować czegoś innego mam kochanka od 2lat jest mi znim cudownie wiele mnie nauczył maż to zawsze właził na mnie i dymał nie patrzył źe ja chce inaczej czegoś innego on patrzył byle jemu było dobrze a kochanek jest boski zawsze mam z nim orgazm kocham go za to jak mie pieści i dyma nawet pozwala mi robić loda a maź nigdy mi na to nie pozwalał

Gość gość
Jowita popros kochanka o slownik ortograficzny , moze zamiast dymania nauczysz sie polskiej ortografii , zawsze lepiej pozno niz wcale :)

Gość gość
Ale ty jesteś dowciapny pewnie z rana nie p******łeś i dlatdgo jesteś wściekły żeby każy był uczony to by swiat zaginoł :-) hehe

Gość gość
no tak, Świat ginie dzięki uczonym a tępe strzały go ratują:) heheh

Gość gość
Ja chyba jakis dziwny jestem bo jestem z natury monogamista. Lubie swoj magnetyzm. Flirtuje z kolezankami. Bywa ze czasem przegniemy strune ale zawsze w trakcie zapala mi sie czerwona lampka "co JEJ powiem?". A nie potrafilbym przed nia ukryc bo nie lubie klamac.

Gość gość
No to pogratulować czerwonej lamki . Jaki masz stasz w małżeństwie ?

Gość gość
LEPIEJ DAĆ CHŁOPAKOM JAK PUŻNIEJ ROBAKOM HEHE :-)

Gość gość DD
dla mnie zdrada , to taka inna wersja sexu zbiorowego !!!!!!!! ja ide do innej , ktora spi z dwojka innych moja kobieta spi z gosciem , ktory p******i pol osiedla niczym sex w wersji light !!!!!! robie minetke pannie , ktorej wczoraj wieczorem sposcil sie jakis inny koles czy ja wiem , czy to takie hoojowe ????

Gość gość
ja p*****le , co sie z wami ludzie dzieje dookola same zdrady i rozwody

Gość gość
Ale takie jest życie nie ma takiego małżeństwa żeby sie nie zdradzali one tylko piszą jak tak można ale w żeczywistosci same zdradzają albo są tacy brzytcy że nikt nie chce hehd p:-)

Gość gość
Kocham sex i nic na to nie poradze

Gość gość
Powiem tak mam kochanka od 2 lat i tylko znim sie spotykam potajemnie kręci mnie on i nie wyobrażam sobie życia bez niego

Gość gość
jestem mężatką od 25l od 2l mam kochanka i nie wstydze sie tego z mężem tego nie przeżyłam co znim

Gość gość
Mam ponad 190cm wzrostu, sportową sylwetkę i nigdy nie narzekałem na zainteresowanie ze strony kobiet. Nigdy żadnej nie zeszmaciłem przygodnym seksem, nawet kiedy byłem sam. Nie jestem pierwszym katolikiem w tym kraju, ale uważam, że to, co robicie jest dla mnie niepojęte.

Gość myszeczkam
Ja czułam się cudownie. .pozniej mialam obrzydzenie do siebie ..Ale nie żałuję ;) mimo to ze mam kochającego mężczyznę . Po prostu chciałam innego poczuć.Moj oczywiście sie nie dowiedział, ale uważam ze tez mnie zdradzil. Teraz jesteśmy narzeczenstwem, a za dwa lata ślub. :) wyszaleli się? Jak najbardziej. :)