Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

akademik

Polecane posty

jak dostane sie na studia;) to chcezamieszkac w akademiku, zastanawiam sie czy wybrac pokoj jedno czy dwu osobowy. nie mam nikogo znajomego do akademika wiec boje sie na kogo moge trafic, moje obawy sa podstawne?

uupup

Ja mieszkałam w dwuosobowym bo w jednoosobowym chyba bym zdziczała :P No ale miałam fajną koleżankę. Nie wiadomo na kogo się trafi. Chociaż uważam że warto zaryzykować. W razie czego można się przeprowadzić do innego pokoju.

cezar pytam was teraz bo jak bede jechala z papieram to od razu chce zlozyc wniosek, jak sie uda to bede studiowala bardzo daleko od domu i niestac mnie zeby dwa razy jezdzic z tymi dokumentami, a we wniosku trzeba wybrac jaki pokoj sie chce dlatego pytam was ''starszych'' o zdanie i prosze o pomoc;)

i jaka jest dopłata do pokoju z łazienką, bidetem i klimatyzacją ?

spieprzaj podszywie!

Gość MagdalenaZeWsi
Dowolny aktywny obwód liniowy można od strony wybranych zacisków ab zastąpić obwodem równoważnym, złożonym z szeregowego połączonego jednego idealnego źródła napięcia, równego napięciu pomiędzy zaciskami ab w stanie jałowym oraz jednej impedancji równej impedancji zastępczej obwodu pasywnego, widzianego od strony zacisków ab.