Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świrujeeee.

PRZEZ CAŁY MIESIAC CZUJE SIE JAK BYM MIALA OKRES POMOZCIEEEEEEEE

Polecane posty

Gość świrujeeee.

biore tabletki yasminelle, od ostatniej miesiaczki bolały mnie lekko jajniki, teraz od tygodnia boli mnie brzuch na dole, tak samo jak w okrs a zostało mi jeszcze 6 tabletek, nie jestem pewna czy dokladnie je bralam, ale wspolzyłam tylko w pstatnie dni okresu i 7 dni po, czy jest mozliwosc ze to ciąża.? ;/ bo nie miałam takich bóli nigdy w trakcie cyklu

Gość świrujeeee
:(

To Twoje pierwsze opakowanie tabletek? Jeśli tak, to takie rzeczy zdarzają się bardzo często - na początku brania organizm musi się przyzwyczaić do tabletek, dlatego trochę szaleje i pojawiają się objawy i dolegliwości, których nigdy wcześniej nie było. Bierz tabletki regularnie, jeśli chcesz, by działanie antykoncepcyjne było zachowane. Inaczej nie da rady, a ciąży chyba nie chcesz, prawda?

Gość świrujeeeeee.
ja biorę te tabletki od roku

Gość masz źle dobrane tabletki
takie objawy występują przy problemach z hormonami

Gość świrujeeeeee.
mam 17 lat a moja mama jest położną i mowiła, że innych tabletek bym nie dostała w tym wieku

skoro Twoja mama jest położną, to na pewno na ten temat ma większą wiedzę niż 3\\4 osób które siedzą na tym forum, więc czemu jej nie zapytasz?:O

Gość masz źle dobrane tabletki
po prostu te pigułki ci nie służą i koniec. Ja eksperymentowałam z wieloma, zanim trafiłam na właściwe, z niektórych musiałam zrezygnować już po 1.

W takim razie musisz i do ginekologa (nie do mamy-położnej...). Prawdopodobnie te tabletki przestały Ci służyć lub masz zaburzenia hormonalne. Trzeba to sprawdzić i wyleczyć.