Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramona ray0999

MOJ SYN PRZEZ 2 TYG PRZYTYL...

Polecane posty

Gość ramona ray0999

ponad kilogram. Daje mu mleko modyfikowane NAN po 60 - 90ml . Kochane mamy jak to u Was jest z tym przyrostem wagi przez Wasze pociechy bo ja sie troche martwie ze moj synek za duzo przytyl. ❤️

Gość ramona ray0999
MAMUSKI KOCHANE ODPOWIEDZCIE MI . PLEEEEASSSS

Gość mój synek ma 11 miesięcy
moje dziecko przez 6 miesięcy przybrało na wadze równo 2 kg (to było miedzy 3 a 9 miesiącem)

Gość 7.10
ile ma twoje dziecko??

Gość 7.10
moja corka urodzila sie 3940 wychodzilysmy ze szpitala 3760 a jak miala 6 tyg to wazyla juz 6 kg takze ponad 2 kg w 6 tyg

Gość ramona ray0999
ALE MOJ SYNEK URODZIL SIE PRAWIE 3 TYG TEMU WIEC JEST MALUTKI JESZCZE. Nie wiem czy to normalne ze przytyl tak duzo ale chyba u niemowlaka to normalne??? Sama nie wiem . Swoja droga 2 kg w 6 miesiecy??? To bardzo malo, pytalas lekarza czy wszytsko wporzadku jest z Twoim dzieckiem ze tak slabo przybiera na wadze???

Gość ramona ray0999
jak sie urodzil to 3600 a teraz 5300. Wiec prawie 2kg...

jeśli Twoje dziecko ma dopiero 3 tygodnie, to taki przyrost jest jak najbardziej prawidłowy:) mój synek na początku też przybierał bardzo dużo jak to wszystkie dzieci na początku od wyjścia za szpitala do ukończenia 3-go miesiąca przybrał prawie 2700g pomimo, że był tylko na piersi nie masz się czym martwić:)

Gość odchudzaczkaaa
nie przejmuj się! moj synek jak sie urodził to ważył 3900 a potem na tydzień przybierał 350 gram, teraz ma pół roczku waży 9kg i juz przybieranie się unormowało bo się duzo rusza. Ja karmiłam piersią.

Gość ramona ray0999
ok, dziewczyny rozumiem . Ale 2kg w 2tygodnie to przeciez bardzo duzo!!! Rozumiem 350gram na tydz ale 2 kg. Ja rowniez przeszlam na samego cyca (od 2 dni) bo mysle ze to tycie jest przez to mleko modyfikowane. Nawet polozna byla wstrzasnieta jak go wazyla. :( Napiszcie mi czy slusznie sie martwie bo juz przez to dzis plakalam . Chce zeby moje dzuecko bylo szczesliwe ...

wydaje mi się, że jeśli lekarz mówi iż dziecko przybiera prawidłowo to nie masz się czym martwić:)

Gość przytyć to możesz ty
a twoje dziecko przybiera na wadze bo rośnie, jak ci to przeszkadza zrób mu dietę kopenhaską :P