Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie ooo

ktos kto zna sie na GG !

Polecane posty

Gość takie pytanie ooo

wywalilam kolege z listy gg. i chce zeby on to wiedzial.. nie widzi moich opisow ale ma ciagle ze jestem niedostepna.. jak zrobic zeby na sloneczku byl ten znaczek ze mam opis ale poprostu tylko dla znajomych ?? sprawdzalam to za pomoca konta barta i dlatego wiem... wiecie o co mi chodzi ? ;P

Gość rasistaa
obciagnij mu na zgode

Gość takie pytanie ooo
dzieki za rade.. ktos moze jednak pomoze?

Gość tak tylko w tlenie jest

Gość poważnie hapnij mu kabana
i powiedz że więcej się nie kolegujecie .

Gość takie pytanie ooo
w gg tez tak jest... sama mam osobe na gg ktora mnie nie ma na liscie i widze tylko ze ma jakis opis.. wydaje mi sie ze musze wejsc na liste znajomych i wywalic go z serwera..bo liste mam zapsiana i to chyba nic nie da jak go wywale z tej normalnej listy.. tylko gdzie to jest ..

Gość ulalaooo PPP
jezeli usunęłas go z listy kontaktów , a chcesz zeby widzial Twoje opisy to nie mzozesz miec odznaczonej opcji tylko dla znajomych - on Twoim znajomym nie jest skoro go na liscie nie masz i tym samym nie widzi Twoich kontaktów )

Gość ulalaooo PPP
tym samym nie widzi Twoich kontaktów )....milao byc Twoich opisów a nie kontaktów

Gość takie pytanie ooo
hmm...nie rozumiecie... jak ktos ma opis to na sloneczku jest cos takiego szarego..nawet nie wiem jak to nazwac.. wywalilam go z listy, opisy mam dla znajomych wlasnie po to zeby on wiedzila zebym go wywalila z listy. ale spr na koncie mojhego brata, jego tez wywalilam z listy zeby zostaczyc czy na jego liscie na moim sloneczku jest to cos szare..ale nie ma . wiec tamten chlopak tez nic nie ma wiec bedzie ciagle myslal ze nie ma mnie w ogole na gg..

Gość takie pytanie ooo
nie zablokowalam go..