Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maqa

wykorzystana...

Polecane posty

Gość Maqa

witam... mam problem. zdję sobie sprawę że większosc mnie wyśmieje, skrytykuje itp. ale mam nadzieje ze znajdzie sie jakaś osoba ktora moglaby mi cos poradzic.. wczoraj byłam na imprezie, wiadomo za dużo wypilam no i jeden "kolega" wykorzystal to...;( boje sie ze moge zajsc w ciaze.... slyszalam o tabletkach po stosunku... jestem psychicznie zalamana, nie wiem co zrobic... proszę o pomoc

Gość recipe book
kolejny topik kolejna prowokacja ludzie nudzi sie wam idzcie na spacer a nie wymyslacie topiki

Gość Maqa
nooo zmartwie cie- to nie jest prowokacja

Gość zd
może najpierw idź do gina , bo może wszystko okej. a on Ci przepisze te tabsy. w każdym razie przez neta nic nie załatwisz.

Gość idź szybko do ginekologa
prywatnie, od stosunku masz 72 godziny na wzięcie tabletki, ale z praktyki, mojej i znajomych wiem, że im szybciej weźmiesz tym lepiej, więc idź dziś i dziś jeszcze weź tabletkę. I następnym razem na imprezie pij sok.

Gość recipe book
NO TO CIEKAWE JA JUZ CZYTALAM TYLE TOPIKOW TYPU ZOSTALAM ZGWALCONA LUDZIE DORADZALI AUTORCE SPIWRALI JA A ONA NA KONIEC ICH WYSMIALA I NAPISALA ZE SE JAJ ROBILA BO JEJ SIE NUDZI I BARDZO DUZO TOPIKOW PROWOKACJI JEST TUTAJ NA FORUM NIESTETY TAKZE NIE WIERZE CI AUTORKO NIESTETY MYSLE ZE TY JESTES KOLEJNA PROWOKATORKA

Gość recipe book
SA WAKACJE DUZO DZIECI SIEDZI PRZED KOMPEM W DOMU WYMYSLA DURNE TOPIKI I MANIPULUJE LUDZMI KTOS KTO JEST WRAZLIWY NA LUDZKA KRZYWDE ODRAZU ZAREAGUJE I ODPOWIADA TAKEJ PROWOKATORCE A ONA SIE SMIEJE Z TYCH CO JEJ DORADZAJA TAKA JEST PRAWDA

Gość POPIERAM RECIPE BOOK
masz racje topik to prowokacje autorka jego zakladala juz wiele zmyslonych topkiow i nabijala sie z ludzi ktorzy jej szczerze odpowiadali nie ma sensu reagowac na nia

Gość POPIERAM RECIPE BOOK
dziewczyno zajmij sie gotowaniem albo idz na spacer i daj se spokoj z prowokacjami

Naprawde bardzo ja zmartwilas slowami ze to nie prowokacja:D Ciekawe ze bys miala sie przyznac slowami "niestety zgadlas. To prowokacja:(" i przestac pisac. Nie rozsmieszaj nas:)