Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama25

Czy to zdrowo?

Polecane posty

Gość przyszła mama25

Może wam to wydać się głupim pytaniem,ale... Był już podobny wątek , ale tam mnie nie uspokoili. Jestem po raz pierwszy w ciąży, w 7- mym miesiącu. Zauważyłam ,że najlepiej i najwygodniej chodzi mi się teraz latem w spódnicach i sukienkach i to w domu, ponieważ tu często nie zakładam majtek pod spód. Na zewnątrz trochę się boję, czy to nie zaszkodzi. Może ktoś doradzi , czy chodzenie "luźno " pod spodem nie jest szkodliwe dla ciąży? Ale proszę o powagę, bo matka mnie sklęła ,że jakieś głupoty mnie się czepiają, a najlepsza koleżanka tylko sie śmiała. A mnie to niepokoi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
małpy też bez gaci jak są w ciąży i rodzą im się zdrowe małpiątka... tak że ja nie widzę problemu...

nawet lepiej bez majtek bo cokolwiek opięte na brzuchu może powodować skurcze macicy. jak leżałam na patologii ciąży to kazali nam bez gatek śmigac :)

Gość przyszła mama25
Do kkkk...No właśnie spodziewałam się takich niepoważnych opinii... Meaaa- naprawdę, w szpitalu ? Ale wiesz chodzi mi np. o wyjście na dwór, na spacer czy zakupy? Czy nie grozi to np. jakąś infekcją?

Gość Figa28
Co ty ? Dlaczego zaraz infekcja? Jak jest gorąco i bezwietrznie to nawet lepiej latać bez gatek. Ja tam czasem sobie pozwalałam , nawet poza domem i co zawsze pełnia zdrowia.

mysle, ze na dwór lepiej zakładaj :D ale po domu śmiało

Gość Figa28
A dlaczego tylko po domu, a na zewnątrz to ktoś zobaczy? E tam

Gość przyszła mama25
No właśnie. I ja się tego boję, chociaż bez jest mi znacznie wygodniej